USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Карантин в Україні продовжать до 22 червня, – Ляшко

19 Травня 2020 11:51
Після 22 травня уряд запроваджуватиме режим адаптивного карантину. Загальний карантин в Україні триватиме до 22 червня.

Про це в ефірі «Сніданку з 1+1» повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, пише ТСН.

«Наразі ми відслідковуємо динаміку по Польщі - найбільш схожий до нас сценарій, ми схожі за кількістю тестувань. Тому на плато ми будемо перебувати. Але ми не можемо враховувати сезонність. Ми не розуміємо, як буде вести себе вірус влітку в наших умовах. Тому питання в тому, що ми говоримо, що ми до 22 червня будемо подовжувати карантин, але він буде адаптивний з пом’якшувальними заходами, але все буде залежати від епідситуації», – розповів Ляшко.

Він також зазначив, що у разі стрімкого зниження кількості нових випадків зараження карантин може бути скасовано і передчасно. Після 22 травня уряд планує запровадити режим адаптивного карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вітя Показати IP 19 Травня 2020 12:12
В Україні приховують дані. А 22 червня вже не можна буде заразитись?!
Психопланетарій, Лип Показати IP 19 Травня 2020 12:22
Правильно Президент робить. Лишити робочими тільки особливо необхідні для забезпечення мінімального життя громадян об"єкти України, а без ринків, різного роду спекулянтів, футболу, танців і фестивалів з пляжами, прожити можна декілька місяців, навіть півроку.
Народна прокуратура Показати IP 19 Травня 2020 20:37
Послухай Псих, а для чого взагалі жити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus