USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Карантин в Україні триватиме мінімум два місяці, – Аваков

30 Березня 2020 21:04
Карантин в Україні через пандемію коронавірусу триватиме мінімум два місяці.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков, посилаючись на те, як протікає ситуація з поширенням COVID-19 в Україні і Європі, передає Obozrevatel.

«Зараз у нас продовжений [карантин] до 24 числа [квітня], але там подивимося. Я думаю, що як мінімум два місяці нам всім доведеться сидіти, як і у всій Європі, в карантинному стані», – сказав міністр.

Таким чином, карантин в Україні може затягнутися мінімум до 12 травня.

Як відомо, спочатку Кабмін оголосив про введення карантину в Україні на період з 12 березня по 3 квітня, проте недавно було прийнято рішення продовжити його до 24 квітня.

При цьому прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявляв про те, що карантин і режим НС в Україні готові будуть скасувати раніше, але лише в разі, якщо поширення коронавірусу буде зупинено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 30 Березня 2020 23:29
навіщо міністр охорони здоровя ? мєнт скаже, скільки буде карантин
Реал Показати IP 31 Березня 2020 00:26
а люди масово сидять у відпустках за свій рахунок "по своїй волі". нажаль, я собі в грудні не виписав премію 100тисяч як пан аваков, і не можу дозволити сидіти вже другий місяць за свій рахунок. за квартиру треба платити оренду, як і купувати просто їжу. багаті багатіють, бідні бідніють. нічого в нас не змінюється.
Анонім Показати IP 31 Березня 2020 09:34
А як можна наперед говорити про період закриття карантину. Що ж це за хвороба?, що чиновники знають коли все закінчиться.
Не байдужий Показати IP 31 Березня 2020 17:51
Ринки позакривали, торгують тільки магазини. Складається враження, що магазини проплатили місцевій владі за заборону торгівлі на ринках. Кабмін дозволяє торгувати насінням а місцева влада забороняє. І скажіть що вони не вороги народу? Як добиратись простим людям до насіннєвих магазинів?, Aвтобуси не ходять. Може адміністрація Локачинського району знає і місцевих ОТГ ? Чи продавці на ринках не є платниками податків?
В Показати IP 3 Квітня 2020 20:13
Він сказав «Я думаю» Це не факт що так буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus