USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Карантинні урочистості: у Луцьку вручили медалі школярам

24 Липня 2020 12:15
Замість Палацу культури Луцька цьогоріч урочистості відбулися у ліцеї № 27. Школярі отримали 130 медалей, з них 104 – золоті.

Пропускали на свято не всіх: батьків просили чекати перед ліцеєм. При вході робили температурний скринінгу.

«Ми сумнівалися, чи варто проводити свято, але було звернення від батьків і мудре рішення керівництва міста, тому ми свято таки провели. Але за новими умовами. Нагадаю, раніше, традиційно, це було в Палаці культури, а цього разу – на подвір’ї школи. На жаль, батьки лишилися за огорожею закладу, тому прошу вибачення перед ними.

Варто відзначити, що цьогоріч інша процедура на рівні уряду та президента: медалісти отримували відзнаки, які не пов’язані з процедурою ЗНО. Тестування залишилося перепусткою для вишів.

Щодо рівня знань дітей, то ми зможемо чітко сказати у вересні, коли буде коригування навчання. Утім, головне завдання було не сформувати у дітей апатію. Врахуйте, що карантин розпочався з 12 березня. Зазвичай, з цього часу відбувається повторення. Головне, щоб перше вересня розпочалося в класно-урочному режимі й не важко буде наверстати упущене», – розповіла начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

До вручення медалей долучилася заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

«Дорогі діти, батьки та педагоги, тут зібралися особливі діти, які своєю наполегливою працею здобули медалі. Вам було не легко, щороку були нові випробування, але ви йшли вперед. У вас відкриваються маса стежок, ви оберете правильні. Бажаю вам здоров’я, успіхів, нових звершень!» – розповіла Ірина Чебелюк.

Загалом, цього року в Луцьку є 1275 випускників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus