USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Каси відкриті, квитків нема: вокзал у Луцьку в перший день посиленого карантину

4 Серпня 2020 09:42
У зв’язку із посиленням карантину Укрзалізниця скасувала зупинку низки поїздів далекого сполучення у Луцьку та продаж квитків на них.

На луцькій станції виконують карантинні вимоги, розповів Суспільному черговий по вокзалу Дмитро Семенов.

Після рішення Державної комісії ТЕБ та НС, що Луцьк відноситься до «червоної» епідеміологічної зони на Луцькому вокзалі отримали термінову телеграму. У ній було вказано, що з 3 серпня станція Луцьк – технічна зупинка, посадки і висадки немає.

«Це конфліктна ситуація. Якби люди почали зараз поїзд розвалювати – хто б що робив? Вони б приїхали з Києва? Наробили якоїсь єрунди, а розхльобувати нам тут на місці», – каже черговий по вокзалу.


Пасажирка Марія Стаднік розповіла, що з Луцька їде до Новоолексіївки. Від працівників вокзала дізналася, що посадки не буде.

«Що мені робити, як? Хто мені поверне гроші? Я зібралася в Новоолексіївку», – каже жінка.


Коментарів у начальника одного із потягів, який прибув на станцію, але пасажирів не впускав, отримати не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus