USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Смертельна ДТП у Нововолинську: звільнили керівника поліції

5 Грудня 2017 17:45
У Нововолинському відділі поліції - кадрові зміни. Віктора Пикалюка призначили тимчасово виконуючим обов’язки начальника поліції. Згідно з повідомленнями ЗМІ, попереднього керівника звільнили після смертельної аварії за участю працівника карного розшуку, - інформує Буг.

Попередній керівник Сергій Галащук був призначений на посаду т.в.о. начальника поліції в жовтні 2017-го року. Однак, після недавніх подій у Нововолинську, його зняли з посади.

Нагадаємо, що 24-го листопада о 18:45 у Нововолинську сталася смертельна ДТП. BMW поліцейського виїхало на смугу зустрічного руху, де протаранило ВАЗ. Водій другого авто, 67-річний чоловік, загинув на місці ДТП.

Винуватцем виявився працівник карного розшуку Нововолинського відділу поліції. Поліцейському оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає від 3-х до 8-ми років позбавлення волі.

Нововолинська поліція ніяк не може отримати свого постійного начальника. На посаді “тимчасово виконуючих обов’язки” поліцейські не затримуються надто довго. Галащук був керівником всього два місяці, його попередник Андрій Литвин – практично півроку.

Деталі нового призначення т.в.о. начальника Нововолинського відділу поліції читайте згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Грудня 2017 18:12
начальству відніше, я так щитаю
Кіндрат Панасович до АНАТОЛЬ_ Показати IP 6 Грудня 2017 11:21
ти в шоці брате!?
мент Показати IP 5 Грудня 2017 18:56
Галащук побув в кріслі начальника від Павла до Савла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus