USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Керівників навчальних і медзакладів не призначатиме міський голова

4 Липня 2018 09:18
Відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», міський голова призначає та звільняє з посад керівників комунальних підприємств чи організацій. Це не стосується очільників навчальних закладів, закладів культури та охорони здоров’я.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 липня.

Керівників комунальних установ приймають на посаду на основі пропозицій конкурсної комісії, з ними укладають контакт на 1–5 років.

Як зазначила керівник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима, відповідний проект підготували у зв’язку з необхідністю приведення у відповідність до законодавчих вимог. Вона пояснила, що керівників навчальних закладів, згідно з результатами конкурсу, призначає своїм наказом керівник управління освіти, а керівників медзакладів – керівник управління охорони здоров’я.

До складу комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів міськради входять перший заступник міського голови (голова комісії) Григорій Недопад, керівник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима, заступник міського голови Юрій Вербич, директор департаменту фінансів і бюджету Лілія Єлова, директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, заступник міського голови Костянтин Петрочук і директор юридичного департаменту Наталія Юрченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 4 Липня 2018 09:32
Так, що - всі ці роки, призначені на посади головних лікарів комунальних лікарень та директорів шкіл, міськими головами міст обласного підпорядкування, за ознакою особистої відданості, службові особи були незаконними?
У розвиток мислі А_Б Показати IP 4 Липня 2018 11:56
І, відповідно, всі підписані ними накази, розпорядчі документи треба скрутити в тоненьку трубочку і запхати їм ... . А фінансові збитки за заподіяну шкоду відшкодувати з конфіскованого у них майна !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus