USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині екс-керівник райвідділу поліції оскаржує в суді рішення атестаційної комісії

30 Березня 2016 23:00
Колишній керівник Шацького районного відділу міліції, а згодом – відділення поліції Анатолій Оксентюк оскаржує у суді рішення атестаційних комісій щодо свого звільнення.

Про це повідомляє Четверта Влада.

Розгляд справи за позовом поліцейського мав відбутися сьогодні, 30 березня.

Анатолій Оксентюк подав позов до Волинського окружного адміністративного суду проти атестаційної комісії №3 ГУ Нацполіції у Волинській області, апеляцяційної атестаційної комісії Західного регіону №2, Головного управління Нацполіції в області та Національної поліції України аби визнати незаконним та скасувати рішення атестаційних комісій щодо нього. Таким чином чоловік хоче поновитися в лавах Національної поліції України.

Адвокат поліцейського Олександр Волощук розповів, що зараз у Києві за позовом профспілок МВС оскаржується безпосередньо сам наказ №1465 відповідно до якого відбувалася атестація працівників Національної поліції України.



«В залежності від цього судового рішення будуть залежати всі рішення в Україні у справах оскарження рішень атестаційних комісій. Якщо наказ визнають незаконним або недійсним, відповідно усі рішення судів будуть похідними від цього рішення. У всіх областях люди звертаються за захистом своїх прав до суду. Ніяких рішень у таких справах поки немає», – зазначає адвокат.

30-го березня мав розпочатися судовий розгляд цієї справи, однак один із відповідачів подав клопотання про відкладення судового розгляду. Засідання перенесли на 15.00 годину 5 квітня.

Нагадаємо, під час атестації Анатолій Оксентюк посперечався із членами атестаційної комісії щодо того, хто зберігає атестаційну документацію і хто її має надавати на запит.

Загалом атестацію на Волині не пройшли близько 10% поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Рома Показати IP 30 Березня 2016 23:09
Правильно робить!!!
Вася Показати IP 30 Березня 2016 23:15
правильно робить, то його право! хочу побачити у суді Доманську,Крапку ,Попика, Вальчука, Шелепіна., та іншіх! відробляйте грузінські гроші!!-гроші що мали бути пенсіонерам, вчителям, інвалідам....
Шацький Показати IP 31 Березня 2016 01:19
Атестація поліцейських - ще та клоунада, але і в Дороша рильце в пушку: хабарник, власник свиней на початку Шацька (цікаво, як він відхопив ділянку такої площі та ще й так близько від озера, що точно є незаконно), власник "Щедрого Мірошника" в Мельниках (певно на зарплату мєнта побудував), доцю******пропхав в прокурори, морди погранцам набив по-п'яні в барі в Світязі, кришував розборки бандюків біля ПП Флора. Та йому не в міліцію, а в тюрму треба!!!!
Сергій до Шацький Показати IP 31 Березня 2016 10:45
Якщо ви так все добре знаєте про цього пана, то чому не пишете своє ім'я? Чи може соромно зізнатися і в очі все сказати? Чи в самого, як ви кажете, рильце в пушку?Якщо турбують якісь моменти, то зверніться особисто до пана Анатолія і думаю він вам надасть змістовну і повну відповідь на усі ваші запитання і підтвердить чи спростує ваші твердження! І моя Вам порада- не треба рахувати чужі гроші і чужі здобутки!
Шацький до Сергій Показати IP 31 Березня 2016 11:18
Ага, з його "здобутками" можна в ямі в лісі лежати - а факти, наведені вище, є на виду і всім відомі - що тут комусь доводити, все ж видно??????
Сергій до Шацький Показати IP 31 Березня 2016 12:12
Що там тобі видно?Всі люди, і всі хочуть їсти! Не прикривайся, напиши своє ім'я раз такий розумний. То ще про твої здобутки поговоримо
Женя до Шацький Показати IP 31 Березня 2016 10:54
Не прикривався б ти ніком... Тоді можна було б про щось говорити! І не треба рахувати чужі гроші!
657 Показати IP 31 Березня 2016 01:35
Хай змінять рішення і дадуть ще 2роки йому,хай поседить хабарник х... вже взагалі від наглості попухли
Льоня Показати IP 31 Березня 2016 06:31
Не хочеться( не вмію) працювати. Легше з надутими щоками " рішати" питання. А профспілки- це всі бувші. Соромилися б людей, сидіть собі тихцем і посапуйте в дві дірки.
Женя Показати IP 31 Березня 2016 06:52
Будемо надіятись, що він робить правильно. Бо з такими реформами, як у нас в країні можна без роботи лишити більшість людей. А ця людина все життя пропрацювала в лавах міліції, дослужився до полковника, пройшов АТО і якісь не зрозумілі люди, які йому в сини і дочки годяться будуть вирішувати придатний він до служби чи ні. Це просто абсурд! Тільки у нас в країні може таке бути! Тому одна надія на справедливий суд. Я думаю, що це лише початок оскаржень. Просто цей чоловік є першопрохідцем, а за ним підуть ще багато... Дай Бог все буде добре! Слава Україні!
Шацький до Женя Показати IP 31 Березня 2016 09:25
Яке АТО - він далеко від АТО десь на посту посидів, де війною і не пахне!!!!
Женя до Шацький Показати IP 31 Березня 2016 10:06
Шановний, Ви там були з ним і бачили де він був? Якраз то він і на передову теж їздив і це можуть підтвердити Шацькі хлопці які в той час теж були там!
Відставник до Женя Показати IP 31 Березня 2016 09:31
Пройшов АТО, чи - катнувся за статусом на блок пост за 100км від передової, для прикриття, як і усі менти?
Шацький до Відставник Показати IP 31 Березня 2016 11:13
100 %
555 Показати IP 31 Березня 2016 06:53
сезон на носі а людина не у дел
Поліцейський Показати IP 31 Березня 2016 09:15
Проаналізуйте хто привів в ці комісії цих мало здатних героїв Фб. Шпига і його криша Лапін долар менший. Відповідати їм перед офіцерами ще прийдеться. З шпигує ніхто не хоче говорити скоро перестануть подавати руку. Крапки коми та інші спокійно все попереду. А де герой України Вальчук на експертизі?
Кпе Показати IP 31 Березня 2016 09:36
212-ого на зарплату купив?
777 Показати IP 31 Березня 2016 10:21
Чудак... . Скільки можна - всього досяг все маєш окрім совісті та честі. Треба зупинитись... . НЕ твій рівень бути керівником молодої гвардії поліцейських хіба що починай з міліцейських азів самостійно без підтримки зверху.
07 Показати IP 31 Березня 2016 11:36
Воно думало що довічно буде керівником міліції та новоспеченої поліції як наші хабарливі суді ... . Всі його кроки в міліцейському бізнесі це ще не все ... . В планах - викупити в цілому або взяти в оренду на 49 років шацьке озеро яке розташоване поруч з власною оселею та обійняти вищу посаду керівника обласного рівня або поліцейського смотрящого області так що діючий начальник Управління зі своїми заступниками може відпочивати а тут облом - закономірний процес ... . Напевно все непередбачив -прорахувався або понадіявся що наверху все вирішать як завжди позолотивши ручку. Однак цього несталося. Можливості в Анатолія ще є - це СБУ адвокат який виграє судову справу та серйозна підтримка в МВС через колишніх... . Нехай надія та віра тебе не покидає. Ціль - досягти неабияких вершин за життя і залишитись нормальним поліським хлопцем.
Житель Шацького р-ну Показати IP 31 Березня 2016 13:27
Оксентюк більш порядна людина ніж аваков з своїми махінаціями по рюкзаках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus