USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Кернес вигнав Лесика з сесійної зали. Відео

7 Жовтня 2017 16:19
Працівники муніципальної охорони вивели колишнього депутат Андрія Лесика із сесійної зали Харківської міськради після того, як він відмовився пересісти на місце для гостей.

Як повідомляє Depo.Харків, відповідну вказівку комунальним охоронцям дав головуючий на сесії мер Харкова Геннадій Кернес.

Перед початком сесії Лесик зайняв місце, де сидять депутати міськради. Відкриваючи сесію, мер Харкова Геннадій Кернес попросив Лесика залишити місце для депутатів та пересісти на місце для гостей.

"Лесик депутатом не є, його повноваження скасовані, на сьогодні він не має права займати місце, де працюють депутати, тому я прошу наше КП "Муніципальна охорона" пересадити Лесика", - заявив Кернес.

Коли до Лесика підійшла охорона, він почав кричати: "Що ви робите?! Не чіпайте мене, поважайте закон".

Кернес у свою чергу попросив не просто пересадити Лесика, а вивести його із зали.

"Хто бандит, ви, мабуть, спочатку на себе в дзеркало подивіться, а потім ображайте людей. Ніхто вам слова не давав. Свої фашистські погляди будете застосовувати у себе на фракції. Це крісло і місце депутатського мандата, там працює депутат і те, що він (Лесик – ред.) створює прецедент, які потім викликають хвилю обурення, це просто спеціальний піар-хід", - заявив Кернес.

Зрештою Лесика вивели із зали.

Пізніше Кернес звернувся до секретаря Харківської міськради з проханням анулювати депутатське посвідчення Лесика та повідомити про це "у всі інстанції".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus