USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Їхали проводжати батька на фронт: на Буковині у ДТП загинув 44-річний військовий із сім'єю

17 Липня 2022 13:19
На трасі поблизу Хотина внаслідок ДТП загинули четверо людей – 44-річний військовий, його 40-річна дружина, 17-річна донька та 21-річний син. Усі загиблі були пасажирами автомобіля Skoda Favorit, який зіткнувся із мікроавтобусом Ford Transit.

Відомо, що родина їхала проводжати батька-військового на фронт, пише Zaxid.net.

Як повідомила пресслужба поліції Чернівецької області, ДТП сталася на трасі Н-03 біля закладу «Чотири Корчми», що неподалік від Хотина. Попередньо поліцейські встановили, що 79-річний водій Ford Transit зі Львова зіткнувся із автомобілем Skoda Favorit, за кермом якого перебував 19-річний житель села Рухотин.

Внаслідок аварії загинули пасажири автомобіля «Шкода Фаворит» - жителі села Клішківці: 44-річний чоловік, 40-річна жінка, 17-річна дівчина та 21-річний хлопець.
Керівник Чернівецької обласної прокуратури Антон Ковальський повідомив, що четверо загиблих – це сім'я з села Клішківці Дністровського району. Також він уточнив, що стан водіїв обох автомобілів наразі важкий.

За даними місцевого видання «Хотинські вісті», загиблий військовослужбовець – Вадим Коростюк із села Клішківці, який на кілька днів приїхав до рідних. Дружина та діти проводжали його знову на фронт.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті кількох осіб). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі із забороною керувати автомобілями на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 17 Липня 2022 16:00
Хто цим старим дозволяє керувати автомобілями? У 80 років вони вже не зразу пригадують, як їх звати, не те що адекватно реагують на дорожню обстановку
Володимир Показати IP 17 Липня 2022 16:25
...Господи,прийми їхні душі. У 79 років вже не варто самостійно їхати за кермом. Безглузда, жахлива трагедія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus