USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Їхали за перемогою: волинських «воїнів», які стали чемпіонами світу, зустріли у Луцьку. Фото

13 Грудня 2019 12:28
Спортсмени провідних бійцівських клубів з Луцька СК «ВОЇН» та ВРКБМ «PRIDE» привезли з чемпіонату світу з козацького двобою (ММА-OCTAGON), який відбувся у Харкові, низку золотих медалей.

Зустрічали бійців-чемпіонів 13 грудня на вокзалі обласного центру Волині.

Так, загалом двадцять волинян представляли наш регіон на чемпіонаті світу у складі збірної України.

Зокрема, переможцями стали: Олексій Бондаренко, Максим Чайковський, Андрій Місюк (2 золотих медалі з козацького двобою та грепплінгу), Юрій Пасич, Іван Поремчук (2 золотих медалі), Вадим Ковальський (з гремплінгу), Стас Святченко, Ілля Сломінський (2 золотих медалі), Поліна Ковирнова, Лука Шевчук, Владислав Кесарелі. Трішки до золотої медалі не вистачило Вадиму Ковальському та Юрію Пасичу. Бронзові нагороди вибороли Віталій Волошенюк, Артур Семенюк та Назар Юскевич.
Як розповів президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков, враження від змагань лише позитивні, адже цьогорічний чемпіонат світу зібрав найбільше учасників за всю історію існування козацького двобою і був найбільш масштабним, адже було представлено 1200 учасників з 12 країн.

«Дійство було неймовірне, федерація організувала феєричне відкриття турніру з яскравими показовими виступами в українському стилі. До всесвітньої федерації козацького двобою приєдналися Туркменістан, Грузія і Киргизстан. Ця перемога для нас дуже значуща, оскільки на такому чемпіонаті світу хлопці вибороли золоті нагороди, і ми ними дуже пишаємося. Більше половини волинян вибороли перші місця, а для цього потрібно було перемогти в 7-8 сутичках», – розповів Олександр Кулаков.
Переможець змагань Андрій Місюк зазначив, що рівень суперників був доволі високим, але він переміг в усіх чотирьох поєдинках, зокрема у фіналі здолав представника Туркменістану, якого вдалося зловити на задушливий прийом.
Рівень суперників відзначив і Іван Поремчук, але він був налаштований на перемогу. З його слів, підготовка тривала три тижні, зосереджувалися і на ударній техніці, і на боротьбу у партері.
Один з наймолодших учасників волинської команди Владислав Кесарелі розповів, що дуже задоволений змаганнями, адже він переміг у важких суперників. Зокрема, у представника Білорусі боєць виграв больовим прийомом. Владислав наголосив, що в подальшому хоче перемагати ще більше, тож для цього він буде тренуватися ще завзятіше.
Натомість Поліна Ковирнова, яка здобула золото у розділі кікбоксинг та ММА, зазначила, що провела сім боїв, суперниці були дуже сильні, тож вона перемагала як достроково, так і за рішенням суддів.
Всі спортсмени наголосили, що в подальшому продовжать свої тренування, аби в майбутньому тримати марку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патріот! Показати IP 14 Грудня 2019 08:38
Молодці хлопці! Так тримати!
Ростов Показати IP 14 Грудня 2019 10:32
коментар було видалено
Саньок Показати IP 15 Грудня 2019 09:29
Хлопці я Вами горджуся. МОЛОДЦІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus