USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Входи, харчоблок, актова зала: у навчальних закладах Луцька тривають ремонти

1 Березня 2019 22:24
Секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко 1 березня здійснили огляд ремонтних робіт, що тривають у школах та садочках міста, йдеться на сайті міськради.

Посадовці завітали до закладу дошкільної освіти №22. Цього року тут розпочато роботи з капітального ремонту входів до закладу: демонтуються непотрібні конструкції, буде встановлено нові навіси та викладено бруківку.

Схожі роботи проведуть і в закладі дошкільної освіти №23, проте, окрім цього, тут також проведуть ремонт харчоблоку.

Попереднього року у Луцькій гімназії №18 був проведений ремонт актового залу, встановлено нові глядацькі крісла. Цього ж - заплановано обладнати для потреб закладу нові костюмерні приміщення. Ремонту зазнає також гімнастичний зал, де замінять пожежонебезпечну дерев’яну шалівку, зроблять стіни та освітлення. Систему опалення закладу очистять гідро-хімічним методом.

Капітальний ремонт актового залу також буде здійснено у загальноосвітній школі I-III ступенів №25.

«Сьогодні ми продовжуємо розвивати наші освітні заклади — уже розпочато роботи, що не заважатимуть освітньому процесу. Особливу увагу цього року приділимо харчоблокам, санвузлам, актовим залам. В рамках проекту НЕФКО заплановано ремонт фасадів, утеплення приміщень та заміну вікон», - розповів Ігор Поліщук та зазначив, що міська влада старається приділяти максимальну увагу проблемам, які турбують учнів та працівників навчальних закладів міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus