USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Харків, Миколаївщина, Запоріжжя, Дніпропетровщина та Миргород: росіяни знову вдарили по Україні, є поранені

24 Серпня 2022 13:05
На Миколаївщині вночі окупанти нанесли серйозного удару по м. Новий Буг, поранені 7 людей, з них дві дитини.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

«Вночі окупанти завдали серйозного удару по м. Новий Буг. Зафіксовані влучання в житлові будинки. За попередньою інформацією, поранення отримало 7 людей, з них двоє – діти», – повідомила вона.

Також зазначила, що під удари потрапили населені пункти Баштанського району. «Обстріли зафіксовані у Баштанській, Широківській, Новобугській та Березнегуватській громадах. Зафіксовані пошкодженння та руйнування житлових будинків», – написала Замазєєва.

Вона зазначає, що станом на сьогоднішній ранок в миколаївських лікарнях знаходяться 315 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 77 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Російські окупанти уночі вдарили і по Дніпропетровській області ракетами, з «Градів» і «Ураганів». Внаслідок ударів є постраждалі, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«По нас били ракетами, «Градами» та «Ураганами». Російська армія накрила вогнем три райони – Дніпровський, Нікопольський та Криворізький», – йдеться в повідомленні Резніченка.

У Дніпровський район, зі слів голови ОВА, прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Вогнеборці полум’я приборкали. Інформація щодо загиблих та постраждалих з’ясовується.

Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та «Градів». У Марганці постраждала родина. Чоловік та дружина отримали медичну допомогу і лікуються удома. У місті два будинки зруйновані, понад 10 пошкоджені.

Резніченко також повідомив, що на Нікополь росіяни скерували 20 снарядів. Є руйнування житла. Люди не постраждали. У Червоногригорівській громаді один будинок знищений, декілька понівечені. Люди не ушкоджені.

У Криворізькому районі російські «Урагани» обстріляли Карпівську та Широківську громади. У селі Кошове перебита лінія електропередач.
Російські окупанти в ніч проти 24 серпня посилили удари по мирним жителям Харківщини. Внаслідок обстрілів є постраждалі, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Російські окупанти, які не можуть подолати опір наших захисників на полі бою, посилили свої підступні удари по мирних жителів Харкова та області», – написав він.

Так, з його слів, у Харкові:

Вчора близько 21:00 ворог обстріляв Шевченківський район Харкова з РСЗВ імовірно касетними боєприпасами. Постраждали житлові будинки. Поранення отримав 38-річний чоловік.

Близько 2:00 над Шевченківським районом Харкова вибухнула ракета, попередньо – «Калібр». Пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа. Вибито вікна будинку в Новобаварському районі.

Вночі у Харкові медики госпіталізували жінку 33 років із вибуховою травмою. Її 5-річна донька через обстріл отримала такий сильний стрес, що також потребувала допомоги лікарів.

Близько 00:30 ночі ворог завдав ракетного удару, попередньо ракетами С-300 по селищу Докучаївське Роганської громади у Харківському районі. Зруйновано господарську будівлю, сталася масштабна пожежа. Без постраждалих.

Протягом цієї ночі російські окупанти двічі обстріляли Запоріжжя. Внаслідок обстрілів наразі відомо про шість багатоквартирних будинків, в яких повилітали шибки та є зруйновані віконні рами.

«Відомо про шість багатоквартирних будинків, в яких повилітали шибки та є зруйновані віконні рами. На місці вже працюють відповідні комунальні служби», – йдеться в повідомленні секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва.
Сьогодні об 11:00 військами РФ нанесено груповий удар ракетами «повітря-з», ймовірно Х-22, по військовій інфраструктурі міста Миргород.

Про це повідомили в Миргородській міськраді.

Пожежа триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus