USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Хочемо забезпечити гуртожитком студентів, які цього потребують», – ректор ВНУ

24 Січня 2023 18:48
У Волинському національному університеті через повномасштабну війну збільшилася кількість студентів з інших міст, тому навчальний заклад всіляко сприяє, аби забезпечити усіх місцями в гуртожитках.

Про це йшлося під час пресконференції ректора ВНУ Анатолія Цьося за підсумками трьох років роботи на посаді.

«Цього року була унікальна вступна кампанія, адже вона була непрогнозованою. Однак ми передбачали, що кількість абітурієнтів з інших міст суттєво збільшиться, тому наперед визначили, що потрібно збільшити кількість місць в гуртожитках. Приміщення, де у нас був профілакторій, ми переобладнали під гуртожиток із понад 200 місцями. Це був правильний крок, адже в нас збільшилася кількість абітурієнтів з інших регіонів, практично всім був потрібний гуртожиток. Кількість наших волинських абітурієнтів також збільшилася», – зазначив Анатолій Цьось.

Ректор переконаний, що ситуація наступного року швидко не стабілізується, тому в університеті будуть знову готуватися до збільшення кількості студентів з інших регіонів.

«У нас є приміщення біля п’ятого гуртожитку, яке ми також плануємо переобладнати під гуртожиток, аби збільшити кількість місць. Ми хочемо поселити максимальну кількість студентів, які цього потребують. Це вимога часу», – сказав очільник університету.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus