USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Хотів підкупити слідчих: у Луцьку судять адвоката

14 Квітня 2024 12:01
За даними слідства, волинський адвокат від клієнта хотів отримати не тільки гонорар, а й нібито вимагав гроші, а саме 2500 доларів для хабара слідчим.

Про те, як розгорталися події далі та чому справу розглядають у суді ще з 2020 року, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Адвокат переконав клієнта, що для позитивного розгляду справи потрібно підкупити слідчих. Цю інформацію клієнт розповів правоохоронцям, адже здогадався, що адвокат хоче пошити його в дурні.

На судових засіданнях вину обвинуваченого було встановлено в частині шахрайства, але від кримінальної відповідальності його звільнили через закінчення терміну давності. Збитки потерпілому підсудний відшкодував.

Фактів підбурювання до хабарництва суд не розгледів. Тому прокурор подав апеляцію. У подальшому було скасовано вирок і призначено новий розгляд справи в суді першої інстанції. Тепер історія набуває нових обертів.

Читати ще: Брав кредити на дівчину та дурив довірливих покупців: 21-річного волинянина судять за понад 100 випадків шахрайства

Нині справу адвоката, якому інкримінують шахрайство та підбурювання до хабарництва, розглядають у Луцькому міськрайонному суді. Однак нещодавнє засідання не відбулося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Маша Показати IP 14 Квітня 2024 16:00
Чому немає номеру справи, жодного зображення, прізвища адвоката, що це взагалі за "сенсація"??
Справу закрито до Маша Показати IP 15 Квітня 2024 09:09
Це що військова таємниця- прізвище адвоката? Новина пишеться для того щоб убезпечити читачів видання від шахраїв та 'схем' при зверненні до адвокатів. Що ми ,читачі, маємо корисного після прочитаної статті???
Анархист Показати IP 15 Квітня 2024 07:06
Без ФИО эта статья вброс... Хочется верить что это прижали Лавренчука Александра, редкий слизень...
Гоша Показати IP 15 Квітня 2024 10:13
Чому не вказують призвища хабарника судді який закрив справу чому не вказють призвища адвоката згоден з попереднім дописувачем лавренчук шукає клєнтів хто має бабло і є думка що він виступає в ролі посередника по передачі хабарів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus