USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хотів помститись за 5 років принижень, – ветеран «Азову», який напав на авто Порошенка біля ДБР

26 Липня 2019 08:58
Ветеран полку «Азов» Микита Макєєв із позивним «Одісей» записав відео, у якому пояснює, чому «напав» на експрезидента Петра Порошенка під будівлею Державного бюро розслідувань.

Про це пише Українська правда.

«Я родом із Санкт-Петербурга. У 2014 році приїхав воювати за незалежність України. Сьогодні, купивши в темпі чотири бронежилети, три з яких ми з товаришами прострелили на полігоні, ось так от просто і легко, я хотів один із них передати особисто Петру Олексійовичу. Він не прострелений. Я б хотів, щоб він надів його на себе або на свого синочка, який нібито воював у Краматорську і випробував його.

Але оскільки його озброєні «тітушки» мене не пустили, погрожуючи зброєю, мені нічого не залишалося зробити, як зробити те, що я зробив.

Я хотів помститися йому за всі ті п’ять років принижень, які він за допомогою своїх підлеглих в Адміністрації президента вчинив стосовно іноземних добровольців, обіцяючи їм громадянство, а замість цього запустивши їх по дев’ятьох колах бюрократичного пекла», - розповів «Одісей».
Нагадаємо, після виходу експрезидента з допиту біля будівлі ДБР на капот автомобіля Порошенка застрибнув чоловік. Підбігли охоронці Порошенка, стягли чоловіка з машини. Зав’язалася бійка. Невідомий застосував газовий балончик. Втрутилася «поліція діалогу».

«Близько 17-ї години група осіб заблокувала автомобіль Петра Порошенка та вступила в конфлікт із його охороною. Зловмисники з місця події втекли», – повідомила поліція.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження стосовно «нападу» на експрезидента за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Учаснику загрожує 4 роки в’язниці.

Джерела «Української правди» повідомили, що особа, яка видерлася на автомобіль Порошенка – ветеран полку «Азов» Микита Макєєв із позивним «Одісей». Крім нього, на місці події були й інші націоналісти.

Зазначимо, що Порошенка викликали до ДБР як свідка у кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів під час купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
АНДРЕЙ Показати IP 26 Липня 2019 09:50
Ничего все равно шоколадный свое получит,что заслужил.
Анонім до АНДРЕЙ Показати IP 26 Липня 2019 10:36
От мені цікаво, хто ті люди, яким не подобається Ваш допис? Шановні "порохоботи", коли вам уже розвиднеться?
Лучанин до Анонім Показати IP 26 Липня 2019 12:46
Ну мені не подобається. І що? Тобі вже розвиднілось?
Ха Показати IP 26 Липня 2019 10:09
А чого не під колеса? Больно?
Голлівуд Показати IP 26 Липня 2019 10:16
Щоб машину зупинити досить було лобове скло вимазати. І все.
999 Показати IP 26 Липня 2019 11:03
Так це "панти" були, пропіарився захисник ти наш, і на тому закінчили. Одним словом слабо. А я так думав.
Коза Показати IP 26 Липня 2019 11:44
А до виробника тих бронежилетів слабо звернутись?
Громада Показати IP 26 Липня 2019 14:05
Їм громадянство????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus