USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хотів поїхати в Польщу: на Волині розшукали неповнолітнього сумчанина, який втік з дому

1 Березня 2021 12:53
Ковельські поліцейські розшукали неповнолітнього сумчанина, який втік з дому.

25 лютого, близько 2 ночі, хлопець пішов з дому. Як з’ясувалося, він вирішив поїхати у Польщу, інформують у пресслужбі волинської поліції.

Про зникнення неповнолітнього поліції повідомив його батько, 60-річний сумчанин, ввечері 25 лютого. Він мав надію, що син повернеться до домівки самостійно, тому не одразу звернувся за допомогою до правоохоронців.

Жодної інформації про місцезнаходження хлопця не було, батьки ніяких припущень, куди міг піти їхній син не мали. Правоохоронці оголосили неповнолітнього в розшук. Орієнтування розіслали в територіальні підрозділи Національної поліції України.

Через декілька днів підліток зателефонував матері і сказав, що їде до Польщі. Як з’ясували правоохоронці, він спочатку автобусом добрався до Луцька, згодом – поїхав до Ковеля. Там співробітники ювенальної превенції виявили неповнолітнього на місцевій автостанції. Зараз він перебуває у Ковельському районному управлінні, хлопець живий та здоровий. Незабаром підлітка передадуть батькам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Березня 2021 13:17
не поспiшай жити хлопче. ще встигнеш того л**на сьорбнути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus