USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто краде «чорне золото» Донбасу: журналісти розповіли про незаконний бізнес друзів Порошенка

5 Жовтня 2018 12:42
Представник президента у Верховній Раді Роман Герасимов відомий тим, що його охорону до 2014 року очолював Ігор Безлер - бойовик, який тримав під контролем Горлівку.

Про це йдеться у сюжеті програми «Гроші».

Зараз інтереси Герасимова сконцентровані в тому ж місці, на Донбасі. Він взяв під контроль так звану програму з відновлення інфраструктури Сходу України.

Журналісти стверджують, що за цей час депутат нічого не відновив, зате багато розграбував.

Так, за словами журналістів, Герасимову належать незаконні шахти з видобутку вугілля на Донбасі. Судячи з масштабів, вони приносять власнику мільйонні доходи.

Цікаво, що за останній час значно поліпшив своє фінансове становище навіть помічник Герасимова Євген Татарчук, який по телефону радив активісту, що зацікавився питанням незаконної копальні, забути про неї. Так, у дружини Татарчука, яка не володіє жодним бізнесом, з'явилося дві квартири в столиці на 67 і 109 кв. м, а також позашляховик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
носатий дядько Показати IP 5 Жовтня 2018 12:59
Яке нх "чорне золото"? - Коли ви вже позбавитесь від совкових штампів? А торф, яке "золото"? Коричневе? А гній у хліві?
Лучанин до носатий дядько Показати IP 5 Жовтня 2018 15:37
Невдале порівняння. Якби гній і торф дуже високо цінувались, то їх можна було б називати "коричневе золото" або "смердюче золото". Я думав, що "чорне золото" - це нафта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus