USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Хто може орендувати авто у Львові?*

26 Жовтня 2022 10:18
Україна може похвалитися сотнями туристичних точок тяжіння. І багато з них розташовані у Львові та прилеглих містах. Міський транспорт не розрахований на потік туристів та охоплює далеко не всі найцікавіші місця. Вирішити проблему просто – для цього існує оренда авто Львів, що пропонує зробити це за допомогою прокатного сервісу Narscars. Щоб отримати максимум задоволення від поїздки, варто знати тонкощі укладення договору.

Для кого доступний прокат?

Оренда машини доступна всім особам, які досягли 23-річного віку та мають стаж водіння кілька років. Дані підтверджуються документами:

• водійським посвідченням;

• паспортом, як внутрішнім так і закордонним;

• ІПН.

Під ці правила потрапляють майже всі водії. Тож не дивно, що можливість прокату користується такою популярністю. Від потенційного клієнта потрібно лише вибрати підходящий варіант машини, орієнтуючись на доступні моделі, тип трансмісії і власний бюджет.

Як працює система

Щоб отримати автомобіль, досить ознайомитися з пунктами прокату компанії Narscars. Треба тільки підійти та забрати машину. При необхідності доступна подача за окремо вказаною адресою. Але ця послуга платна, а вартість може змінюватися. Незалежно від того, де та як ви забираєте машину, ви отримуєте її в чистому вигляді та з повним баком палива.

Повернення автомобіля можливе також в пункти прокату або за заздалегідь обумовленою адресою. Але клієнт повинен повернути машину в чистому вигляді й також із заповненим баком. В іншому випадку порушується договір оренди і заставні кошти не будуть повернуті.

Протягом часу оренди водій може залишати межі державних кордонів лише при умові, що це було зазначено в момент укладення договору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus