USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Хто не підпадає під четверту хвилю мобілізації. ВІДЕО

13 Січня 2015 13:18
Які категорії громадян не призиватимуть до лав Збройних Сил України під час чергової хвилі мобілізації, повідомив виконувач обов’язків військового комісара Волинського обласного комісаріату Роман Кулик.

Про це йшлося під час брифінгу 13 січня.

Зі слів Романа Кулика, під час четвертої черги мобілізації, що триватиме з 20 січня до 19 квітня, пріоритет у призові надаватимуть тим хто проходив службу в лавах Збройних Сил, добровольцям та не працевлаштованим (представники військкомату звертатимуться у центри зайнятості). Не призиватимуть заброньованих на воєнний час, визнаних військово-лікарськими комісіями непридатними до військової служби.

ЧИТАТИ ЩЕ: 40% МОБІЛІЗОВАНИХ ВОЛИНЯН СТАНОВИТИМУТЬ ЛУЧАНИ

Також не призиватимуть чоловіків та жінок, які виховують троє та більше дітей віком до 18 років, чоловіків та жінок які самостійно виховують дитину віком до 18 років. Не підпадають під мобілізацію також тих, хто виховує дитину-інваліда 1-2 групи віком до 23 років, батьків-вихователів, на утримання яких перебувають діти-сироти, осіб, зайнятих доглядом за особами, що потребують догляду. Окрім цього, не призиватимуть нардепів, студентів та аспірантів денної форми навчання. Священиків можуть призивати в інженерні війська, підрозділи, не пов’язані зі проведенням бойових дій.

Переселенці з тимчасово окупованих територій, що перебувають на обліку військкоматів на Волині, можуть призиватися до лав ЗСУ у добровільному порядку.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІД ЧАС МОБІЛІЗАЦІЇ ПРИЗИВАТИМУТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ IT-ГАЛУЗІ

Відео: Громадське.Волинь

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus