USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто переміг у студентській Лізі сміху Волині. Фоторепортаж з фіналу

19 Грудня 2019 08:14
У Луцьку нарешті відгриміла фінальна гра студентської «Ліги сміху. Волинь» – серед п’яти фіналістів переможцем стала команда з Рівного «Абихто».

Фінал гумористочної гри відбувся 18 грудня в Палаці культури.

Традиційна пісня, вихід ведучого та учасників, вітання «Слава Україні», і команди нарешті почали грати.

Фінал передбачав, що команди спочатку покажуть полотно – кожна з них мала показати певне відчуття, а потім стем, у якому мали продемонструвати, яким вони бачать шосте відчуття. Відзначимо, що між основними конкурсами відбувалися музичний батл.
Гру учасників оцінювали троє суддів, серед яких два учасника віце-чемпіонів цьогорічної телевізійної Ліги сміху «Наш формат».

Першими на сцену вийшли лучани «OpenSpace», яким дістався нюх. Вони розсмішили суддів на два бали з трьох. До слова, максимум у цьому конкурсі отримали лише львів’янки «Джем», які, як і в минулій грі, тролили холостячку Іванну Гончарук. Натомість команди «Абихто», «Супермаркет Галина» та «Оптом дешевше» також отримали по два бали.
У музичному батлі найсмішнішими виявилися фаворити сезону «OpenSpace», які й отримали від суддів додатковий бал.

У стемі перемогу святкували «Абихто», які за незвичну демонстрацію лісової охорони, отримали максимум. Решта лігосмішників отримали по два бали.
За підсумками двох конкурсів одразу три команди мали по п’ять балів, тож на них очікував батл. Судді довго не могли визначитися з переможцем, але в підсумку віддали перемогу рівненській команді «Абихто».

Переможці отримали можливість поїхати на фестиваль гумору в Одесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus