USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто став новим капітаном «Старого Луцька»

20 Жовтня 2022 15:00
Новим капітаном «Старого Луцька» замість Едуарда Федчука, який вирішив перейти до «Львівської Політехніки», став Володимир Коцько.

Про це повідомили під час передсезонної пресконференції «Старого Луцька».

Головний тренер команди Володимир Журжій розповів, що у минулих роках було заведено, що капітана вибирали, але цього року від цієї традиції вирішили відійти. Тренерський штаб та керівництво клубу прийняло рішення, що капітаном у цьому сезоні буде Володимир Коцько.

«Я впевнений, що Володя гідно буде нести цю непросту ношу. Ми говорили з ним, це дуже серйозна відповідальність. Є моменти, які капітан команди має закривати не лише на баскетбольному майданчику, а й має бути капітаном поза ним. Капітан – це не той, хто більше всіх забиває в команді, але капітан має робити так, щоб команда перемагала, щоб в команді був переможний дух. Володя заслужив це відданістю клубу, я впевнений, що він впорається. Він зростав на наших очах та доріс до одного з лідерів», – відзначив Володимир Журжій.

Також коуч повідомив, що у послугах Володимира Коцька були зацікавлені чимало інших клубів.

«Багато клубів мріяли бачити Володю у своїх рядах в цьому сезоні. Але він залишився з нами та буде капітаном. А функції віцекапітана виконуватиме Дмитро Швагринський, який ним був і в минулому сезоні. Це наш найдосвідченіший гравець та один із багаторічних лідерів» , – повідомив тренер «Старого Луцька».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus