USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто відмовиться від лічильника – тому відключать газ

20 Вересня 2011 16:50
До початку 2018 року в кожного українця мусить бути газовий лічильник – інакше його відключать від блакитного палива, кажуть у «Волиньгазі».

Про це інформує ТРК «Аверс».

Засоби обліку встановлюватимуть за державний кошт. Якщо споживач природного газу відмовлятиметься встановити механізм, йому просто перекриють постачання.

«Це відбувається двома методами. Подається спочатку попередження. Після наданого попередження ми маємо право запломбувати, тобто опломбовуємо на стояку», – розповів заступник голови правління «Волиньгазу» Андрій Карпомиз.

«В іншому випадку, якщо споживач зриває пломбу або не допускає нас до приміщення, ми маємо право механічно від’єднати його від газопостачання, тобто шляхом відрізки від газу», – додав він.

До слова, з початку року «Волиньгаз» через різні порушення вже перекрив вентелі більше, ніж трьом тисячам споживачів, здебільшого шляхом механічного від’єднання від газопостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2011 00:14
Висновок: треба переходити на новітні технології!
Ганька Показати IP 23 Вересня 2011 09:58
А хто буде нас лякати тому відріжуть яйця. Ото пошкодує і заткне рота.
saturnandrey Показати IP 28 Вересня 2011 18:08
а я пічку зроблю собі і дим пущу в витяжку))) но лічільника не поставлю. їм треба то хай ставлять
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2011 13:30
А хто відмовиться від газу? Чим будете лякати? Повітря ж не відключите! От гади, тільки знаєте лякати : якщо не зробите те, то буде вам те. А що ви доброго можете зробити для народу? Щоб ви вдушилися вашим же газом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus