USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хворі приховували причину виклику: на Волині 10 медиків швидкої інфікувалися COVID-19

5 Травня 2020 22:43
На Волині більшість медичних працівників швидкої допомоги інфікувалися коронавірусом внаслідок контактів під час викликів.

Про це у коментарі ВолиньUA розповів директор Волинського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

За словами медика, усього в області на коронавірус захворіло 10 працівників Волинського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф.

«Більшість наших медиків інфікувалися під час виїздів на виклики. А все тому, що окремі хворі приховували причину виклику. Медики приїжджали на місце, не підозрюючи, що їдуть до хворого, який має потенційні симптоми коронавірусу», – наголосив Володимир Шмаль.

За словами директора Волинського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф, станом на сьогодні усі працівники закладу забезпечені необхідними захисними засобами. До слова, вони придбані за рахунок благодійних внесків та кошти області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Шок Показати IP 5 Травня 2020 23:24
Штат ледарів роздули до максимального А бригади скорочують. Прокуратура де? Говорять голосно а працівники зубожіють Коли займуться Привокзальною 13??? Коли їх розженуть???
Док до Шок Показати IP 14 Травня 2020 17:44
їх розженуть а ти прийдеш натомість
Майстер Показати IP 5 Травня 2020 23:25
Гнати в шию за Ващенюком Якщо людей не чують.
Анонім Показати IP 6 Травня 2020 08:34
Які підлі люди. Знають, що мають симптоми КОВІД і не повідомляють при виклику. е злочин наражати інших на небезпеку. За це потрібно судити. Лікар їде на інфаркт, інсульт, а приїзджає на КОВІД. В швидкій же ясно питають. Температура є? Кашель є? Дихати важко?
Дельфін до Анонім Показати IP 6 Травня 2020 09:05
Ласкаво просимо в океан підлості з острівками щирості і піщинками любові.
Цікавий до Анонім Показати IP 6 Травня 2020 10:00
При інсульті, інфаркті дихати легко? Чи хворі на інфаркт та інсульт не хворіють на коронавірус?
Анонім до Цікавий Показати IP 6 Травня 2020 10:50
Якщо хворіють, то мають попередити про це , коли викликають швидку. А не по приїзді швидкої ставити медиків перед фактом, що висока температура
Цікавий Показати IP 6 Травня 2020 08:38
Де в світі є таке, щоб хворий, перед викликом AMBULANCE ставив собі діагноз? Чи приїхала б швидка, знаючи, що людина хворіє COVID, без засобів захисту, якими їх не забезпечив роботодавець - убогий уряд України? Медперсонал і зараз геройськи, фактично безплатно та без засобів захисту, часто ціною свого життя і здоров'я, рятує від смертей українців.
555 до Цікавий Показати IP 6 Травня 2020 10:04
ну звідки ви знаєте, що без засобів захисту... до чого те постійне бла-бла...
Цікавий до 555 Показати IP 6 Травня 2020 14:06
У 8 лікарні Києва сьогодні через це страйкують і масово звільняються медпрацівники. На Волині не думаю, що краще, аніж у спецлікарні Києва. Ви бюрократ від медицини чи влади?
Анонім Показати IP 6 Травня 2020 10:49
Так, в світі немає такого, що хтось ставить діагноз перед викликом швидкої. Але коли викликають швидку питають що сталося кровотеча чи втрата свідомості чи серцевий напад. І коли людина маючи високу температуру і кашель не говорить про це оператору, тобто не попереджає про небезпеку лікаря - це і є підлість.
Цікавий до Анонім Показати IP 6 Травня 2020 14:12
Вибачте, повторюсь: а де гарантія того, що хворий з кровотечею, втратою свідомості і т.п. не хворіє COVID? Тому ВЕСЬ медперсонал від початку карантину мав був забезпечений засобами захисту, особливо екіпажі і персонал швидкої.
Анонім до Цікавий Показати IP 6 Травня 2020 20:38
Ви неуважно читали статтю. Там написано, що хворі приховували причину виклику і симптоми при виклику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus