USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хворий на коронавірус мешканець Нововолинська контактував з 62 особами

9 Квітня 2020 15:51
Станом на 9-те квітня виявлено 62 контактні особи захворілого на COVID-19 72-річного нововолинця. Усім рекомендовано самоізолюватися та в разі появи симптомів респіраторних захворювань, телефонувати до сімейних лікарів. Усім їм буде проведено ПЛР-тестування.

Хворий спочатку перебував на лікуванні у терапевтичному відділенні із пневмонією, згодом стан погіршився і пацієнта перевели у реанімацію й підключили до апарату штучної вентиляції легень. 9-го квітня його стан стабілізувався, та, згідно алгоритму дій, чоловіка мають перевести до обласної клінічної лікарні, повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Всі служби, які задіяні у ліквідації надзвичайної ситуації, зокрема розповсюдження коронавірусної інфекції, працюють у посиленому режимі. Проведено роботу із встановлення контактів хворого з родичами, медичними працівниками, іншими хворими, які у той же час перебували на лікуванні у терапевтичному відділенні.

Там, де виявлені контактні особи, проводиться дезінфекція під’їздів. Навдовзі дезінфікуватимуть тротуари та вулиці міста.

Крім того, 8-го квітня до лікарні поступили ще двоє людей із явними ознаками коронавірусної інфекції. Вони, разом із хворим, що має підтверджений діагноз, лікувалися у санаторії «Червона калина» на Рівненщині. Ще п’ятеро чоловік, які також повернулися із цього санаторію перебувають на самоізоляції.

Із ознаками пневмонії до Нововолинської ЦМЛ у інфекційне віділення поступив мешканець Іваничівсткого району. Але цей випадок не пов’язаний із попередніми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 9 Квітня 2020 16:13
А зі скількома особами контактували ті 62 особи і де закінчується цей ланцюжок? Найпростіші підрахунки можуть дати цифру до тисячі хворих коронавірусом. Нововолинськ першим в області "започаткував" СНІД і є лідером по зараженню вірусом. Місто блатних, жебраків і нащадків бандитів, яких з вязниць звозили в минулому столітті в місто, щоб збудувати вугільну промисловість.
Анонім до Іван Показати IP 10 Квітня 2020 08:05
Те що він контактував з 62 людьми не означає що вони всі заразилися, можливо шістьох заразив
Віктор до Іван Показати IP 10 Квітня 2020 10:10
Яке приємне враження у Вас про місто... Бачу Ви дуже оптимістичний знаток нашого міста. А що Ви особисто зробили для Нововолинськ,щоб він кращим став? В нас гарне,спокійне та чисте місто. Якщо зміниться господар то і місто ще більше розквитне. Є набагато більше людей в яких добрі та теплі спогади про Нововолинськ,тому не треба гнати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus