USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Кілька десятків білоруських мігрантів прорвалися на територію Польщі

10 Листопада 2021 08:15
Двом чималим групам нелегальних мігрантів вдалося прорватися через білорусько-польський кордон. Іноземці зламали паркани. Сталося це пізно ввечері 9 листопада.

Такі інциденти зафіксували в околицях міста Кринки та села Біловеж. Відповідну інформацію підтвердила речниця прикордонної служби Підляського воєводства Катажина Зданович, пише 24 канал.

Після насильницького проникнення на територію Польщі прикордонникам вдалося затримати деяких мігрантів. Втім, є й ті, хто зміг втекти. Їх розшукують стражі кордону. Зданович уточнила, що у кожній із груп було кілька десятків іноземців.

Lublin, посилаючись на польських прикордонників, повідомило, що усіх мігрантів, які прорвалися через кордон у районі Біловежа, відправили назад на територію Білорусі.

У прикордонній службі Польщі розповіли й про ситуацію біля пункту пропуску Кузниця – Брузги, де на білоруському боці зібралися сотні мігрантів. За інформацією польського відомства, поки там все спокійно. Люди отримали їжу, мають намети та спальники. Аби зігрітися ввечері та вночі, вони розпалюють багаття. Все це відбувається під контролем білоруських прикордонників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Каратель Показати IP 10 Листопада 2021 09:12
Найти и наказать!
Контрабандист Показати IP 10 Листопада 2021 11:15
У польській тюрмі як в санаторії.
888 Показати IP 10 Листопада 2021 13:14
білоруські мігранти..це щось нове...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus