USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ківерцівський голова РДА перевищив свої повноваження

16 Травня 2017 18:44
Ківерцівська райдержадміністрація скликає позачергову сесію Ківерцівської районної ради, про що повідомлено на офіційному сайті адміністрації. Зокрема, у повідомленні зазначено, що сесію ініційовано головою райдержадміністрації Валерієм Ткачуком та групою депутатів у кількості 15 осіб.

Сьогодні, 16 травня, депутатам Ківерцівської районної ради телефонували із приймальні районної адміністрації та закликали прийти завтра на сесію, проте причину скликання не повідомляли, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Марія Любашевська, депутат від УКРОПу, розповіла, що до неї дзвонила секретар Валерія Ткачука та повідомила про завтрашнє сесійне засідання.

«Я дуже здивувалась, що райдержадміністрація сесію призначає. До того ж я вже знала, що засідання призначене на 18 травня. Коли поцікавилась, чому саме завтра необхідно приїжджати, то мені відповіли, що завтра і розкажуть. Я перетелефонувала до свого колеги-однопартійця Василя Хмілевського. До нього теж дзвонили із приймальні райдержадміністрації щодо цього питання», – каже Марія Володимирівна.

Заступник голови Ківерцівської районної ради Тамара Чигрин наголошує, що голова райдержадміністрації перевищує свої обов’язки.

«У секретаріат сьогодні надійшов лист від групи депутатів у складі 15 чоловік щодо скликання сесії Ківерцівської районної ради. Ми його зареєстрували та призначили сесію на 18 травня 2017 року. Призначати сесію має право лише голова районної ради або виконувач обов’язків, повноваження якого на мене тимчасово покладені у зв’язку з відсутністю голови ради.

Тому те, що з приймальні адміністрації скликають депутатів на сесію на 17 травня, є перевищенням повноважень виконавчої влади району. Тим більше обґрунтування, чому необхідно скликати саме на 17, а не 18 травня сесію ми так і не отримали», – зауважила Тамара Чигрин.

У райраді зазначають, що депутатський корпус та громадськість під час сесії обов’язково дасть оцінку діям райдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Ківерці Показати IP 16 Травня 2017 19:32
Ткачук брехун і інтриган, хоче поставити на голову районної ради Кушніра, ось для чого хоче зібрати сесію.
Ігор М Показати IP 16 Травня 2017 19:34
Тож Яну його хотіли поставити
Житель Показати IP 16 Травня 2017 19:35
Ткачук- це блок панамських патріотів
Кирда Показати IP 16 Травня 2017 20:03
Мій синуля і Чорненький будуть голосувати за Кушніра, я пообіцяла Ткачуку
Депутат Показати IP 16 Травня 2017 20:16
Закликаю депутатів висловити йому недовіру, гнати його в шию
Звірів Показати IP 16 Травня 2017 20:56
Так питання в автобусах....там заступник в раді та ще аферюга.
Дачне Показати IP 16 Травня 2017 21:23
Мисковець продажний патріот
Василь Показати IP 16 Травня 2017 23:09
А Яна це хто?
Ольга до Василь Показати IP 17 Травня 2017 05:34
це такий собі чекіст в юбці з вилами, яка за дивних обставин попала в на посадув райраду - хоча ьам фантазія і розум не великі зато АМБІЦІЙ
Пересічний громадян Показати IP 16 Травня 2017 23:23
А де докази Вашим тупим домислам та звинуваченням, на скільки чутно по району стоїть питання придбання шкільних автобусів так чиї інтереси ж відстоюєте панове депутати? чи не громади?
Місто Ківерці Показати IP 17 Травня 2017 06:52
сесію ініціювати має право як голова рда, так і депутати обовязок ради її провести, а якщо хтось керується тільки власними інтересами, то може не на свому місці!?
ківерці Показати IP 17 Травня 2017 09:32
Ткачук хороша людина і керівник а чигрин всі знають і укроп ваш славнозвісний цікаво чи надрукуєте
Моня до ківерці Показати IP 17 Травня 2017 11:33
забули ще їхнього письменника, який невідомо защо отримує заробітну плату.
Знаю, що Показати IP 17 Травня 2017 11:32
Ткачук дійсно хороша людина і керівник, а в районній раді з керівників нормальним був Недопад, а решта...... Тут краще промовчати щоб не ображати тих заступників які собі попридумували посади.
ківерці Показати IP 17 Травня 2017 12:29
Ткачук дійсно погана людина і скоро всі це побачать. з чим тут погоджуся, то з тим що Недопад хороший і правилький був голова, зумів об"єднати всі фракції - молодець. а ті писаки, що пишуть на Чигрин, то просто лодарі, яких вона заставляє працювати правильно, тому її не люблять, попривикали всі шаритися по кабінетах і отримувати в кінці місяця державні гроші, не ума, не фантазії в тих посадовців нема, як то кажуть "день до вечора" - Чигрин молодець, так тримати і заставляти їх щось робити!!! пишуть про гроші які виділили для автобусів, так сама рда затягнула час, щоб було те, що є зараз. ЛЮДИ відкрийте очі і якщо не зрозуміло самі запитайте в рда чи райраді, а не читаєте неперевірені пости "правильних журналістів"
ківерці Показати IP 17 Травня 2017 14:03
Володимир Дужич - це швагро Ткачука, ось звідки беруться ці пости в фейсбуці, а Яна є коханкою Ткачука.
логіка Показати IP 17 Травня 2017 17:17
Напевно ця Яна справді варта уваги, якщо так об**рають)))
депутат Показати IP 17 Травня 2017 17:34
Ткачук не керівник, в нього абсолютно немає таких задатків. При ньому в районі немає ніякого розвитку. його працівники цілими днями п'ють каву і чай, бардак повний. і думає тільки як свою Яну влаштувати на високу посаду
Справедливий депутат до депутат Показати IP 17 Травня 2017 19:00
А ви шановний депутат ні чаю, ні кави не п’єте? Ви просто знахідка для роботодавця, певно дуже цінний працівник. Попитайте у РДА; можливо і Вам знайдеться місце. В.Ткачук нормальний керівник і людина, Ваші нарікання безпідставні.
депутат Показати IP 17 Травня 2017 17:35
Витяг з Регламенту роботи Ківерцівської районної ради Волинської області сьомого скликання" (пункт 4 розділу ІІ) "Сесія районної ради повинна бути скликана за пропозицією не менш як однієї третини депутатів від загального складу ради або голови районної державної адміністраці. Якщо в цьому випадку голова, заступник голови районної ради у двотижневий строк не скликають сесію, то її можуть скликати депутати районної ради, які становлять не менш як одну третину складу ради, або постійна комісія ради, подавши до виконавчого апарату ради відповідну заяву з підписами депутатів, які прийняли рішення про скликання сесії ради". Виходячи з цього, голова РДА має право лише ініціювати скликання сесії, а не скликати її. Таким чином, голова РДА Ткачук В.Є. перевищив свої повноваження, чим порушив закони і Конституцію України. Що стосується заступника голови районної ради Чигрин Т.Г. то вона діє в межах закону та Регламенту. Це керівник, який добре знає роботу та законодавство
До слова Показати IP 22 Травня 2017 12:59
Як не смішно, але найбільш важливим запитанням до ще необраного на той час голови було --чи залишаться на своїх місцях сидіти (саме сидіти) заступники і радники? Робіть люди висновки про своїх керівників району Хоча керівників готують, вчать, вибирають з кращих і т.д. Район, який був "кузницею" кадрів поступово стає смітником кадрів. PS. сміх-Заступники, гріх-Радники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus