USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук каже висипати борошно на голову за обман. ФОТО

24 Жовтня 2011 10:55
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук дозволив висипати на голову директорам гіпермаркетів борошно, якщо покупці відчуватимуть, що їх надурюють з цінами.
Такого висновку губернатор дійшов 24 жовтня під час оперативної наради.
Борис Клімчук приніс на нараду декілька упаковок борошна різного ґатунку і фасування. Демонструючи продукцію, він називав виробника, вагу та ціну. Виявилося, що борошно житнє волинського виробника продають в середньому за 6 гривень за 2 кілограми. А от луганського – за 6 гривень за 1 кілограм.
«Тут за 6 гривень 2, а тут за 6,2 гривень – 1 кілограм. Житнє! Я не кажу про паски і пироги», - зазначив Клімчук.

«Знаєте, коли це можливо? Коли навколо поля півгектара житнього звучать пісні хору Верьовки, який привезли з Києва до Луганська і заплачений гонорар, танцюють дівчата з хору Верьовки дорогі і співають: «Ой зелене жито, зелене, бо хороші гості у мене». Потім стіл накривається і платиться нормально. От тоді і така ціна може бути. В іншому випадку – ні», - прокоментував губернатор.
Далі голова Волинської ОДА продемонстрував пшеничне борошно. З'ясувалося, волиняни знову ж таки продають його двічі дешевше за приміром тернопільського виробника. Особливу увагу Клімчука привернув пакунок російської торгової марки, де 1 кілограм борошна коштував майже десять гривень.
«Макфа» - це російський виробник. «Продукт не подлежит обмену...», - і так далі. Тут – 9,49. Ну, можливо, хтось без «Макфи» не може прожити. Але переважна більшість людей тут же і ціни і не проглядається – десь на ціннику – жінка, яка спішить, бере, поклала у візочок, а там на касі 9 гривень відстукали», - зазначив Клімчук.

«Я дозволяю під мою особисту відповідальність тих, кого дурять, волинян, прийти з цим пакетиком до директора магазину (тільки не до продавця, вони там не при чому) і висипати йому на голову. Я заплачу і нічого за це не буде. Бо це криси! Це крисятництво на полицях менеджерів, директорів», - додав губернатор.
Голова Волинської ОДА каже, що говорив із власниками супермаркетів щодо політики розташування продукції волинського виробника. Однак ті не можуть дати ради.
«І це ж ми українці робимо самі. Це – вороги, не Захід, не Схід, а самі до своїх людей. Дуримо до безкінечності. Але це емоції. Якщо без емоцій: інспекції, чи те, що від вас залишилося. А вас же ж багато інспекцій. Фас – і вперед. Віталій, збирай і посилай. Хто не зрозуміє цього – тоді слідуюча хвиля: пожежники, санітари і вішають великий амбарний замок на ці гіпермаркети. І нехай всі знають, що так буде», - завершив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
VSC Показати IP 24 Жовтня 2011 10:58
Это маразм или идиотизм?
VCS до VSC Показати IP 24 Жовтня 2011 11:20
Это все правильно сказано!
))) до VSC Показати IP 24 Жовтня 2011 13:25
это их блестящий тандем!
yav Показати IP 24 Жовтня 2011 11:13
"...волиняни знову ж таки продають його двічі ДЕШЕВШЕ за приміром тернопільського виробника" дешевше чи дорожче??
Микола Показати IP 24 Жовтня 2011 11:16
Щиро дякую журналістам за такі метеріали. Не варто давати оцінки його герою, люди й так зрозуміють. А от виконавці команди "фас" вже привселюдно визнають хто вони й в чиїх руках?!
VCS до Микола Показати IP 24 Жовтня 2011 12:56
Ну якщо ви не розумієте і сприймаєте все дослівно - це ваші проблеми, а от дії губернатора цілком правильні і направлені на виправлення ситуації, хоч і частково, але наведення порядку з цими хапугами - торгашами!
VSC до VCS Показати IP 24 Жовтня 2011 14:20
С помощью "маразма и идиотизма"? Сомнительные методы.
так Показати IP 24 Жовтня 2011 11:41
просто дешевий піар, якби було щось зроблено і продемонстрований позитивний результат, тоді це заслуговувало на увагу, а так розпис у власній безпорадності, в тому, що з власниками нічого зробити не може. Що заважало вплинути на маркетингову політику супермаркетів рагіше, релігія не дозволяла? А так "фас", висипай, розрахунок на публіку і не більше
зацікавлений Показати IP 24 Жовтня 2011 11:49
А що це у Миколки Гринюка така хвізія сумненька, ніби какашку з'їв? І комір розстібнутий, як у поганого дембеля. Видно мочив Коля "прольот" мімо посади голови ДПС у області. Змучений алькоголем та думами чоловік, вояка сраний. Справжні "друзі" сердечно вітають Колю і бажають йому, щоб ще відповів за ВСЕ...
Анна Олексіївна Показати IP 24 Жовтня 2011 12:53
Так. Це правильно. Придивіться добре що там продають у цих супермаркетах. А які там запахи? Як там все розкладено, молоко чи кефір завжди мокрий, не знаю як там можна купити крупи, таке враження що вони там покриваються цвіллю, запах страшний, коли відкриєш, цукерки, рулети на полицях прострочені.
Волиняка Показати IP 24 Жовтня 2011 13:02
Фас - це хамовий почерк. Опозиція - фас! Підприємці - Фас! авганці - фас! пенсіонери - Фас! Українці - Фас! Бо мають бути малороси і хохли, на думку даунбасівської кліки. Чиї супермаркети? - що за блюзнірство? А чи не наближені до Клімчука люди відкривали "Наш край", "Там-Там" і т. ін. Хам рулить державою! А його свита підрулює...
Волинянин! до Волиняка Показати IP 24 Жовтня 2011 14:35
Хто мав гроші - той і відкривав! І не треба всіх під одну гребінку! Маєте гроші - відкривайте, вам хтось заважає? А ця заздрісність українська, завжди губила націю.Вам швидше за все "прізвище" Климчук заважає, а в діях і вчинках людини ви взагалі не розбираєтеся. Чи хочете, щоб все в одну мить змінилося, та до того-ж без вашої участі. Ми краще покритикуємо - девіз таких людей як ви!
Я з Луцька. Показати IP 24 Жовтня 2011 13:07
Молодець Борис, на приколі собі.
Просто так! Показати IP 24 Жовтня 2011 14:26
На полицях супермаркетів можна також знайти і горілку по ціні 26,10 грн/0,5л та по 40 грн/0.5л. Але наш губернатор вважає, що той хто вживає алкоголь має час переглянути весь алкогольний ряд і знайти дешевий продукт, а от господині - ні, вони хватають, що під руку попало. Заборона робити повернення товару постачальнику ставить супермаркети у незручне становище, коли ціни на товар повзуть донизу. Наприклад: таж гречка впала у ціні з 20 грн до 10 грн. А, взагалі то, чого від губернатора ще чекати. Хай хоч публіку повеселить.
Волиняка Показати IP 24 Жовтня 2011 15:20
Шановний волинянине! Що ви морозите? Де пересічний начальник виробничого відділу міг віднайти гроші на "Там-Там"? Чесним шляхом? Мабуть там де освітянин ПБ а потім управлінець з зарплатою у 500євро став мільйонером... Я не проти супермаркетів, я проти алогічності голови ОДА. Він мусить виконувати волю ПР і його часто несе.
Суперпаркети_Клімчукові Показати IP 24 Жовтня 2011 15:20
Боря, не в азербайджані! Тут ринок. Не подобається-на базар.
Волинянин! Показати IP 24 Жовтня 2011 19:23
Як подивишся - то тут більшість ціни в маркетах влаштовують! :) Значить помилочка, багато мільйонерів, все-одно які ціни і прагнення їх в норму привести. Ах так - тут у всьому винна ПР ... Хто в...ся -... Ну якщо вас влаштовує, що в маркетах які через вулицю, ціни на один і той-же товар відрізняються в ціні на 3-6 гривень - ну тоді ходіть, купуйте і не скаржтеся, що у вас зарплати маленькі і на життя не вистачає - туди вам і дорога!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus