USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Клімчук оголосив конкурс на «краще місце для бабушкі»

13 Липня 2010 11:31
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук зобов’язав центри зайнятості області разом з районними райдержадміністраціями облагородити місця для торговців, які продають свої продукти обабіч доріг.

Про це губернатор говорив 12 липня на селекторній нараді з головами райдержадміністрацій.

Зокрема, Клімчук повідомив, що така ідея виникла у нього спільно з директором обласного центру зайнятості Раїсою Кучмук.

«У Кучмук є гроші, вони називаються гроші для проведення громадських робіт… А у вас (голів РДА Волині – «ВН») є бабушки як торгують при дорозі, яйцем, городиною, і нехай собі торгують», - сказав Клімчук.

«Зробіть місця, щоб ті бабушкі мали де сісти, мали де покласти свій товар, накриття від дощу. Зробіть їм робочі місця при дорозі. Гарненькі, акуратні. Всім оголошується конкурс на краще місце для бабушкі…», - зазначив губернатор.

За словами голови ОДА таким чином вдасться убезпечити людей від травматизму на дорогах.

Раїса Кучмук по цій програмі за проханням Клімчука робитиме звіти про роботу та показуватиме губернатору фотографії з обладнаними місцями для торговців.

При цьому губернатор розповів, як саме у нього виникла ідея попіклуватись про «бабушек»: «Я вчора в Кремінці їхав, купив, там моя подружка торгувала… Ну як подружка, їй років 65 напевно… Поговорив з нею про життя кременецьке, купив в неї часнику, цибульки. Мені то не треба було, але я купив. Невеликі гроші. Але інформації получив багато».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
кровосісі Показати IP 13 Липня 2010 12:33
Скоро поженуть поганою мітлою, от і готує собі містечко. Звичайно, за державні кошти , за старою звичкою
Аграрію Показати IP 13 Липня 2010 16:28
Борисе Петровичу меньше б ви язиком патякали а більше роботи робили, кажете "місця для бабушек" зробити край дороги а потім прийде інспектор і хвать ту "бабушку" за одне місце за торгівлю в недозволених місцях... влада млін
Provokator Показати IP 13 Липня 2010 16:29
"Мои любимые бабушки!" Льоня Космос. Не знаходите паралелей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus