USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук погрожує замінити Кіндера на Карпюка

26 Грудня 2011 13:07
Голову ОДА Бориса Клімчука не влаштовує ситуація щодо виконання бюджету за річними показниками в Ковелі. Тим часом Ковельський район серед тих, де цей показник позитивний.
Про це стало відомо під час оперативної наради в ОДА 26 грудня.
Характеризуючи роботу Ковельської міської влади у сенсі планування й виконання бюджету в цьому році, Борис Клімчук наголосив, що прогнозовані показники на 2011 рік для міста залізничників були на рівні 66 мільйонів гривень, затвердили 64 мільйони, а виконали на 91,8%. «В абсолютній сумі – 5,4 мільйона гривень. Можна й так поступати, але хто змінить міську владу в цій роботі? Пряме губернаторське правління? Та я не проти. Пошлю одного зама туди на постійне проживання, будемо керувати. Пришлемо із Луцька туди до Ковеля серйозних людей, двох-трьох людей, що там того города? Що там керувати? Віталій Володимирович (Карпюк, – «ВН») – от готовий вже. Причому день буде працювати в Ковелі, а решту – в Луцьку і справиться. А якщо серйозно, це антидержавно, це проти людей міста, це проти установ, це проти всіх правил», – висловив свою позицію губернатор.
Водночас він зауважив, що серед районів найкращі показники виконання бюджету в Луцькому, Маневицькому, Старовижівському, Ківерцівському,
Камінь-Каширському, Горохівському й Ковельському.
Загальний показник перевиконання по районах – 17 мільйонів гривень.
Ці гроші, за словами начальника Головного фінансового управління ОДА Ігоря Никитюка, наступного року заплановано скерувати на розвиток медицини та освіти, це 6 і 11 мільйонів відповідно.
Що ж до обласної скарбниці, то тут, на думку голови ОДА, треба трохи допрацювати, аби до завершення року були позитивні показники. З відповідним проханням губернатор звернувся до голови обласної ради Володимира Войтовича і начальника Головного фінансового управління ОДА Ігоря Никитюка.
Останній під час наради відзвітував, що Волинь завершує бюджетний рік без заборгованості з виплати заробленого та інших виплат, без боргів зі сплати за енергоносії. За словами посадовця, такого результату вдалося досягти за рахунок додаткової дотації з Держбюджету – це майже 20 мільйонів гривень.
«Слава Богу! Слава Уряду! І слава Україні, панове патріоти», – прокоментував слова головного фінансиста краю Борис Клімчук.
Ігор Никитюк також позитивно оцінив планові показники дохідної частини бюджету області, доведені для Волині на наступний рік. «Це ріст на 9,5%, абсолютно реальний до виконання. Думаю, 2012 рік дасть можливість нам в якійсь частині і перевиконувати доходну частину. Я надіюсь на це», – наголосив посадовець.
Крім того, під час оперативки голова ОДА розповів про те, якими принципами керуватиметься, розподіляючи гроші поміж спортивними закладами й установами краю. Щоправда, жоден з представників профільного управління ОДА про це не почув, бо вони на захід не з’явилися, на що Клімчук відреагував: «Олександре Івановичу (до заступника голови ОДА Олександра Курилюка, – «ВН»), розберешся, де галузь поділася»
Губернатор наголосив, що зі спортивними установами й закладами, які претендуватимуть на державне фінансування співпрацюватиме за принципом: «Кошти центру (Держбюджет, – «ВН»), кошти соцстрахування, власні кошти і тільки четверта позиція, якщо є гроші, з обласного бюджету. Я хочу знати правду – «жирну», «худу», але правду. Бо ми виділяємо кошти з обласного бюджету, не знаючи, куди і на що».
Один із пріоритетних напрямків фінансування у 2012 році, за словами губернатора, – розвиток інфраструктури Шацького району. «Це особливий район. Його треба зберегти і відкрити для держави, для України і не тільки для України. Бо скільки не кажи слово «халва», коли тільки комарі і бруд навколо Світязя, то цього мало для того, щоб реалізувати цей потужний рекреаційний регіон України», – зазначив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
депутат Показати IP 26 Грудня 2011 16:51
Кіндер - це Господнє наказання ковельчан. Друге місто в області, місто трудяг-залізничників, і вибрати такого ідіота?! Або, може, їх чорт приспав на період виборів, затуманив мізки? Кіндер - це "феномен". Над таким вибором є про що подумати не лише Клімчуку. Людина, яка за рівнем інтелекту може мити лише городські туалети, в кріслі керівника міста? Щось тут не так, панове ковельчани.
Клим Савур Показати IP 26 Грудня 2011 17:57
"Господне наказання", як для Ковеля, так і всієї України, це теперішня влада на чолі з бандитами.... А Кіндер молодець - тільки за один рік його керуваня, багато що змінилось в Ковелі - почистішали вулиці, ремонтуються дороги, будується нове житло... Звичайно, для "Борі", "опозиційний" мер другого по величині міста Волині, як кістка в горлі - тому й організовуються такі спекуляції навколо персони Кіндера...
Депутат Показати IP 26 Грудня 2011 18:02
Клим Савур продовжує бути ілюзіоністом, як і абсолютна більшість його соратників, як і соратників кіндера.
У нас в місті єБЮТ Показати IP 26 Грудня 2011 18:12
Кіндер давно виріс із мерських штанців. Це людина майбутнього - народний депутат, який переверне свідомість політичної еліти країни. А керувати ефективно в Ковелі не вдається, бо навколо слабенька команда. Справжній потенціал ковельського мера можна буде оцінити лише на державному рівні: з такми людьми в парламенті "почистішають вулиці, ремонтуватимуться дороги і будуватиметься житло" не лише в Ковелі, а й по всій Україні...
Клим Савур Показати IP 26 Грудня 2011 18:35
Дивно чути про такі слова Клімчука - людина,яку "призначили", повторюю - "призначили" на посаду , говорить що звільнить людину, яку "В И Б Р А Л И", повторюю - "В И Б Р А Л И", люди !!!... Що це, якце називається... - владний маразм, чи "дубове" законодавство ?...
Климу Самодуру. Показати IP 26 Грудня 2011 19:16
Ти зовсім телепень. Ти де побачив що звільнять когось? Климчук сказав що ПРИШЛЕ людину щоб показати як керувати з Луцька, чи декількох людей. Читай уважно а тоді коментуй щось. А то складається враження що не законодавство ДУБОВЕ, а твоя голова.
критик Показати IP 26 Грудня 2011 20:15
Клімчуку до міського самоврядування-ЗАСЬ.Кишка тонка.А хто для Ковеля Карпюк? Та його можна і на поріг в міську раду не пустити.Крім "болтовні" та самореклами-абсолютний НОЛЬ.
Ковельчанин Показати IP 26 Грудня 2011 20:48
Ми його вибрали. Нам і рішати який він мер. Звичайно Кіндер не є еталоном мера. Але в порівнянні з минулим фантазером він для міста робить багато.
Також з Ковеля до Ковельчанин Показати IP 26 Грудня 2011 23:57
Мінус 5.4 мільйони гривень прямих втрат до бюджету - не кожен "фантазер" падав до таких "висот". В Ковелі дороги були чистими завжди і будь-який мер до їх прибирання не має жодного стосунку. Це заслуга двірників. Мера он вже місяць немає на роботі. Він потихеньку браконьєрить по лісах на пару з братом, і що, місто брудом заросло? Ні, як прибиралось, так і прибирається. Ремонт доріг від Кіндера теж не залежить, так як це гроші з держбюджету, розподілені Клімчуком через обласну раду. Що Кіндер їх вибивав десь в Києві? Ні. Дали на таці з голубою мережкою. На рахунок житла, таки Ви праві. Єдине житло, яке будувалось семимильними темпами було житлом самого мера Кіндера. Правда з димом пішло за вітром. А "опозиційність" мера Кіндера є такою ж декоративною, як і його інтелект. Для влади "регіонів" мерство Кіндера є яскравим прикладом недолугості бютівців в справах реальної економіки. Така собі ковельська Кунсткамера чи резервація політичних мазохістів. Шкода тільки, що розплачуються за такі "досягнення" політкіндерів рядові мешканці Ковеля.
Ковельчанину. до Ковельчанин Показати IP 27 Грудня 2011 19:45
Та хто спорить, звісно обирали Ви. Тільки потім плакати будете як Луцьк, після ПРИШИБЛЯНОГО правління містом.
Ковель Показати IP 26 Грудня 2011 20:51
народ його вибрав -народ тільки він може йому висловити недовіру... хто такий клімчук - ставленик злодіїв ?...
З Ковеля Показати IP 27 Грудня 2011 17:55
є яскравим прикладом недолугості бютівців в справах реальної економіки... -------------------------------------- давайте візьмемо та й дещо проаналізуємо. коли керувала Юлька і зараз, при Яникові... Енергоносії при Януковичу: бензин, газ, електроенергія подорожчали від 50% до 100%... Безробітття збільшилося на десятки відсоткі - лозунги, що ми створимо мільйони робочих місць, так і словами остались... Збільшились вік виходу на пенсію як для чоловіків, так і жінок... Процвітає корупція, хабарництво, кумівство Шикарні вілли, каділаки, "межигір"я", заміські дачі нардепів і убоге життя пересічного українця - контраст на лице...
біолоХ Показати IP 27 Грудня 2011 18:32
Кіндер має дуже смішну зовнішність, але КАР-пук мавпа в краватці.
Ковельчанин Показати IP 4 Січня 2012 21:51
Давно пораприслаити нам когось толкового.для Карпюка це занадто низький рівень.але Ковель був би вдячний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus