USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Клімчук привітав пресу із Новим роком

24 Листопада 2011 13:19
Колективи газет Волині отримали нагороди обласного конкурсу на кращу публікацію про органи виконавчої влади в обласних, районних, міськрайонних та міських друкованих засобах масової інформації.

Підсумки журналістського конкурсу підбив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час зустрічі з редакторами видань 24 листопада.

Призові місця посіли колективи газет «Волинь-нова», «Волинська газета» та «Відомості UA». За словами губернатора, переможці нагороджені і «серйозними грошовими заохоченнями». Бюджет конкурсу – 40 тисяч гривень.

«Друковані засоби масової інформації є однією із ознак розвинутого демократичного суспільства», - зазначив Клімчук.

«Дякую вам за надзвичайно важливу роботу та високий рівень співпраці та взаєморозуміння між владою та мас-медіа Волині. Коли я кажу про високий рівень співпраці та взаєморозуміння, це зовсім не означає, що ви повинні хвалити нас. Мабуть, навпаки. Це стосується як мене особисто, так і тих людей, які знаходяться у моєму підпорядкуванні», - наголосив губернатор.

Клімчук продовжив: «Користуйтеся своїми правами, можливостями в повній мірі. Не давайте дрімати чиновникам. Постійно нагадуйте їм, що вони слуги народу. Якщо хочете брати в лапки це слово, то беріть в лапки. Якщо чиновник цього заслуговує».

Головний редактор тижневика «Відомості UA» Галина Федоренко подякувала Клімчуку за втамований інформаційний голод. «Ви даєте журналістам роботу», - зазначила вона.

Губернатор також наголосив на професійності волинських журналістів. «Смію сказати, що на квадратний кілометр території Волинь має найбільше, мабуть, Заслужених журналістів», - сказав Клімчук.

Губернатор також привітав «акул пера» із прийдешніми святами: «Вітаю вас, буду першим – з Новим роком, який уже ступає. Сюжети про ялинки, про дідів морозів уже з’являються на телебаченні і у вас в газетах. Завершимо черговий рік. І мрію сказати на підсумковій прес-конференції слова «Цей рік був не найгірший в житті Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Віктор Вікторович Показати IP 24 Листопада 2011 13:29
От кілька цитат із статті: "...За словами губернатора, переможці нагороджені і «серйозними грошовими заохоченнями»..." "...«Друковані засоби масової інформації є однією із ознак розвинутого демократичного суспільства», - зазначив Клімчук...." Шановні, чесні журналісти повинні бути в опозиції до будь-якої влади, а якщо журналісти тішаться ходять до влади і отримують від неї нагороди?!?! То про яку свободу слова йдеться??? Тоді у нас не ЗМІ а ЗМІП (засоби масової інформації та пропаганди)... Шкода... А найгірше, що потім нікому ні за що із тих журналістів не буде соромно... Мовляв, у нас діти та внуки... Потрібно ж за щось жити...
Exaboto до Віктор Вікторович Показати IP 24 Листопада 2011 14:19
+++
Іван Козолуп до Віктор Вікторович Показати IP 24 Листопада 2011 22:50
Підтримую, все правильно сказано!
ЗМІ Показати IP 24 Листопада 2011 15:23
Навіть сама назва сьогоднішньої зустрічі відштовхує: "...про підбиття підсумків обласного конкурсу на кращу публікацію...". Краща публікація, виходячи з цього, - хвальба влади. А хто ж буде боротися з тим, щоб влада не трансформувалась в самовладдя? Тим паче, така влада, як на Волині? Вона повинна сидіти на тій відстані від журналістів, яка перевищує політ плювка чи черевика. Молодці – переможці конкурсу. Ніхто не сумнівається, що короля грає свита. Свита, яка присягнула на вірність Клімчуку. Тільки дивно що серед переможців немає «телеящика». Що трапилось? Де Куліш? Очевидно "телеящик", підірваний виснажливою боротьбою з ІНТЕРНЕТ, вже не в силах добавляти владі відсотки народної любові. ...
ЗМІ Показати IP 24 Листопада 2011 16:17
Не для преси. Комент не ставити!!!!!!! Мирослав, ніколи в жодному інтернет-виданні ніхто нічого не скорочував і не корегував. В моєму коментарі про заячого хвоста немає ніяких грубощів і образ, не вказано прізвищ, кому підкладають такий хвіст, а сказано в загальному, абстрактно. Прошу в подальшій співпраці або ставити, або не ставити.
Мирослав Ватащук до ЗМІ Показати IP 24 Листопада 2011 16:29
Якщо Ви так вважаєте, що коментар про Ваш заячий хвіст був "без ніяких грубощів і образ, не вказано прізвищ", то чому ж Ви не підписалися під ним? :)
все ж Показати IP 24 Листопада 2011 17:02
волинські журналісти, вочевидь, вважаються справжніми, лише коли ганять владу і все що в те "справжнє журналістське" око вкинеться. виглядаєте дріб"язково та жовчно, шановне панство. чи це і є ваша хвалена чесна справжність?)
назарія Показати IP 24 Листопада 2011 19:23
моя знайома - журналіст з багаторічним стажем. у неї - ЖОДНОЇ! подяки чи грамоти. І вона не переживає. Каже, що спокійно в очі людям дивиться, спокійно спить і не переживає за долю дітей. скажіть, вона в опозиції до влади? Яким треба бути журналістом, щоб і там, і сям, і їм, і собі???
для кого потрібно писати? Показати IP 25 Листопада 2011 13:12
Скажіть для кого зараз пишуть і виступають? Для бабці у селі,як нас того вчили? А їй воно треба? Хіба що про здоровя народною медициною поправити і про пенсії.Може для керівників установ? Вони настільки вгрузли в свої стільці, що їх зовсім не цікавить погода на вулиці, лише інфа про банки...А може для батьків - чиї діти голі і босі, чи може для тих - хто ще не виїхав? Ні, шановні, ми пишемо для СЕБЕ. Для журналістів.Щось собі там обговорюємо, доказуємо.... Найгірше, що молодої порослі не видно. На різні поздравлялки ходять одні і ті ж, заслужені та імениті. Ех, правду писала Таня. Зажралися всі, толочать воду в ступі і радіють як діти. Нагороджувати треба не тих, хто лестить владі, а тих, кому боляче, хто бачить викривлене,несправедливе, неправильне. Ото було б рейтинг для високого начальства. І рейтинг для ЗМІ. А так... Байдужіємо, панове....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus