USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Клімкін відзначився скандальними заявами, - експерт

21 Березня 2018 12:35
Політичний та громадський діяч Дмитро Співак розкритикував міністра іноземних справ Павла Клімкіна.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Наш майже головний дипломат, Клімкін, тільки за один тиждень такого нагородив, що час задуматися про його психічне здоров'я ... Я вже не кажу про його професійні якості. Як то кажуть, діагноз на обличчя. Або на обличчі.

Отже, спочатку цей "містечковий Цицерон" запропонував Великобританії із однією з найпотужніших спецслужб світу МІ-6, свою допомогу (!!!) в розкритті отруєння розвідника (або шпигуна) Скрипаля.

Ну а заодно і працевлаштувати (!!!) 23 англійських дипломата, яких висилають з Росії.

Неслабо, чи не так? Всі злочини, вбивства, вибухи і замахи в Україні ми вже розкрили, можна і англійцям допомогти. Можливості -то у нас ого-го які ... А технології ... А наукові досягнення ... А професіоналізм ... А рівень спецслужб який ... Навіть вибухи а складах в Калинівці приписали НЛО ...

Що стосується працевлаштування іноземних дипломатів, то це ідея - взагалі схожа на шизофренію. В українському зовнішньополітичному відомстві півтора десятка вакантних посад послів, повно нерозкритих агентів інших держав і зовсім недієздатна структура МЗС, але це дурниця. Подумаєш. Головне - прогнутися. Що ж ми, пару десятків іноземних дипломатів не влаштуємо на роботу? Та легко.

Але і це ще не всі подвиги нашого горе-міністра.

Він вирішив звернутися до Меркель з проханням покарати (!!!) екс-канцлера і одного з найавторитетніших політиків Німеччини Герхарда Шредера за співпрацю з Росією в проекті "Північний потік-2". Клімкін так і сказав, що мовляв Шредер - агент Путіна. При цьому Клімкін мабуть забув, що "цей агент" є одним з лідерів партії, що входять в коаліцію. А це допомогло Ангелі Меркель стати в четвертий раз канцлером.

Уявляєте, в яке становище цей геній вітчизняної дипломатії в постійно пом'ятому костюмі, поставив канцлера. Але для нашого невгамовного Клімкіна це не аргумент. Йому здається, що Україні всі винні. А те, що Німеччина реально відновлює співпрацю з Росією, для нього стало відкриттям. Я ж кажу, мислитель ... Виходить, що Україні торгувати з країною агресором можна, а ось Німеччині - ні ....

Загалом, на черговий свій ляп наш міністр отримав гідну відповідь, що починається зі слів Herr Klymkin ... (Як пишеться, так і читається). І це була лише офіційна відповідь. Німецький уряд не бачить приводу для будь-яких дій або санкцій відносно екс-канцлера. А неофіційна реакція обов'язково буде пізніше. Обов'язково. Думаю, не варто нервувати Ангелу Меркель і змушувати її канцелярію пихкати і готувати відповідь, намагаючись виправдовуватися. Ох, не варто.

Взагалі, дивлячись на деяких наших персонажів у владі, реально виникає питання, в якому інкубаторі їх вирощують? Де вони беруться на нашу голову? І чому досвідчений Порошенко тримає при собі такі екзотичні екземпляри. Причому тримає, незважаючи на всі останні фіаско нашої офіційної дипломатії на європейській арені.

Виникають сумніви. Може і Клімкін, як і Супрун, виконує якусь спеціальну місію, а ми про це не знаємо?

Загалом, дивлячись на таких персонажів чомусь згадуєш геніального Жванецького:

"... Думка потрапила йому в голову, і почала судорожно шукати мозок ...", - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 21 Березня 2018 13:34
Це той Клімкін якого німецькі поліцейські не хотіли з літака пускати говорили що так не може виглядати міністр?)))Клоун ... якщо міністр закордонних справ на Україні такий про решту можна навіть не згадувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus