USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Кличко одружується: боксер зробив пропозицію американці. ФОТО.ВІДЕО

10 Жовтня 2013 08:35
Американська акторка Гейден Панеттьєр підтвердила, що заручена з українським боксером Володимиром Кличком, повідомляє ICTV.

Виступаючи в популярній у США телепередачі “Live with Kelly & Michael”, 24-річна акторка привернула увагу ведучої своєю великою діамантовою обручкою і на запитання, що це означає, відповіла, що заручена.

За словами Панеттьєр, дати одруження вони з 37-річним Володимиром ще не визначили.

Речник акторки по тому теж підтвердив її заручини.

Володимир Кличко і Гейден Панеттьєр почали зустрічатися ще у 2009 році, але 2011-го розійшлися, перш ніж поновити відносини навесні цього року.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Генетик Показати IP 10 Жовтня 2013 08:54
Ось так і буває, Кличко на американці, Шевченко на американці, Лорак на туркові...
Zavtramen до Генетик Показати IP 10 Жовтня 2013 11:07
Ну, с Шевченко как раз всё понятно - "санитар" подиума - Берлускони "пристроил" свою бывшую любовницу женив на ней Андрюху. С Кличком - ну, в общем, тоже всё понятно - один из братьев Этинзон (по-маме) к Украине и к украинцам относится только в смысле "полезности" для бизнеса - ни один, ни второй свою дальнейшую жизнь, как показывают такие новости, с нашей страной особо связывать не хотят, но "поиметь" её хотят по-полной )))
Ваня Показати IP 10 Жовтня 2013 09:31
Точно підмітив. А американці шукають наших.На українці не женився мільяржер Кличко,0сам багати й і багату бере.Не заслужили українки такого боксера. От і любов до України,їх менталітет, не українці будуть народжувати, а американці.Ф що це за країна -Україна, руїна,Чорнобиль, смерть, голод, безробіття,Збагачення вибраних, а нам молодим простим смертним робота за копійки, кістка з барського стола, або й зовсім такої нема. Будь ти розумним, будь ти дурним- повага однакова.Ставай бізнесменом, кради,вбивай,доривайся до корита чиновницького-тоді можливо будеш людиною.Така наша страшна дійсність.На жаль, нікуди від неї не дінемось
Злий Показати IP 10 Жовтня 2013 10:24
Нормальна тьолка.Нашим тільки бабло давай,шльондри продажні через одну...
Zavtramen до Злий Показати IP 10 Жовтня 2013 11:09
др***ть надо меньше - подобреешь)))
Злий до Zavtramen Показати IP 12 Жовтня 2013 22:53
Ти по собі не суди,клоун...
Івану Показати IP 10 Жовтня 2013 10:25
Ваня не ний, скиглити - то просто, а старайся і ти чогось досягнеш, і за дружину візьмеш голівудську акторку ;)
555 Показати IP 10 Жовтня 2013 10:58
Я б дивився на це все з іншої сторони. От Віталій Кличко, наприклад, одружився на українці. Володя - на американці. А не така вона і багата. У нього були німецькі залицяльниці з такими статками, що ця голівудська дівчинка сидить далеко і тихенько курить...Так що - кохання то серйозна річ. Нехай живуть довго та щасливо. Але самі кращі жінки (самі гарні, самі хазяйновиті - ну і т.д.) - то таки українки...що не кажи. Стосвно ниття - типу нема перспектив і т.д. - це все маячня! Нема бажання - от що головне. Вмієте тільки соплі жувати на нитини - чекаючи що вам все на тарілочці принесуть. Всіхочуть сидіти в барі пити пиво - і щоб бабло текло річкою. Такого не буває! Потрібно старатись та працювати - і тоді буде результат. А не скиглити...
Штефан, Луцьк до 555 Показати IP 10 Жовтня 2013 12:09
Залізно написано 555. Приєднуюсь. Додам: ходити у церкву. Православну, католицьку, греко-котолицьку... Без цього, скиглення не позбудетесь.
Світлана Показати IP 10 Жовтня 2013 15:22
Шкода, що на американці одружується...Невже не знайшлося українки якоїсь чи росіянки?
ыы6669 до Світлана Показати IP 10 Жовтня 2013 16:34
росіянка? фу-фу-фу
Рома Показати IP 11 Жовтня 2013 00:27
Як на мене, то діваха так собі. Українки набагато симпатичніші. Але це його вибір. Кохання і взаєморозуміння!
меньший бісексуал Показати IP 11 Жовтня 2013 09:50
одружився бо відомі гей походження малого. у Москві над цим знущались. бий цього пі. після цього нічого не залишилось як женитись на блондинці
Тренер Кличка до меньший бісексуал Показати IP 11 Жовтня 2013 13:48
100% Гей! Кажуть, він побив Поветкіна, за те що Русскій Вітязь відмовив йому, хоча Володя пропонував йому руку і серце. Тепер Володя змушений женитися на американці, щоби не спалитися. Мало того, Віталік теж гей, а одружився фіктивно тільки для іміджа політика. Вони з Володею завжди чпокаються в роздягальні після тренувань, я точно знаю, бо не раз їх там заставав!
Нонна Показати IP 11 Жовтня 2013 23:18
Де мав би знайти ту українку, коли живе довгий час за кордоном? Тут у Києві одні "свєтскіє львіци" (штучні баби), а у селі під Житомиром - доярки (ніби й натурально все, тільки село вже не його рівень). То тільки у фільмах "приїхав, побачив, закохався, одружився..." В житті відомій людині влаштувати особисте щастя дуже складно: весь час розмірковувати, чи то тебе люблять, чи твою популярність і гроші. Час покаже наскільки наречена достойна діамантів та кохання. На жаль, Ваня правий, тільки от на рахунок поваги до розумних і дурних, я б так не сказала. Найтемніше буває перед світанком, будемо надіятись, що скоро і у нашому житті наступить світанок)
Нонна Показати IP 11 Жовтня 2013 23:27
Продажні - то так, але закладено в генах знайти самця, що забезпечить потомство. Вийде за жебрака, наплодять дітей, а кормити чим? На рахунок шльондри, то 1:1, бо для "того процесу" треба пара, то виходить вона - шльондра, а він - ангел? Якось нелогічно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus