USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як кохання перемогло рак 4-ї стадії, або «Бог може все!»: неймовірна історія одужання луцького студента

14 Квітня 2020 08:00
Із неймовірної історії життя та кохання 19-річного уродженця міста Курахово Донецької області Семена Цикорського, який навчається у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій у Луцьку, можна сміливо писати сценарій до романтичного фільму. Не зважаючи на досить юний вік, на долю хлопця випали неабиякі випробування – у нього діагностували онкологію останньої, четвертої стадії. Важке захворювання перевернуло світ Семена з ніг на голову, і хто-зна, як би усе могло закінчитися, якби пліч-о-пліч зі своїм коханим не вела мужню боротьбу за право жити його вірна дружина Анна, яка вийшла заміж за молодого чоловіка, знаючи про складну недугу.

«Він безнадійний», «Покинь його», «Нащо тобі такий хворий?» – відмовляли від заміжжя молоду студентку рідні та друзі. Проте випадково зустрівши Семена одного чудового дня, дівчина твердо вирішила – це її доля.

«Семен – це той, хто робить мене щасливою. Ну що ж, уже три місяці як я заміжня. І це найкрутіше, що може бути. Я кожен день проводжу з людиною, яку люблю, переживаю усе разом з ним. У нього все буде добре, і його нарешті покине той рак! І більше ніколи не повернеться! Я люблю тебе», – написала у своєму Іnstagram дівчина ще у березні.

І не помилилася! Попри невтішні прогнози медиків – синовіальну саркому м’яких тканин правого плеча з метастазами в легенях четвертої стадії, Семену вдалося увійти в ремісію. Просто перед таким коханням і рак відступає!
ЧИТАТИ ЩЕ: «ЛУЦЬКИМ БЛОГЕРАМ ГЛИБОКО БАЙДУЖЕ»: У 19-РІЧНОГО СТУДЕНТА – РАК 4 СТАДІЇ


Молодий голова сімейства Семен із неабияким трепетом згадує момент свого першого знайомства із коханою.

«Я пам'ятаю, як все починалося. Як ми познайомилися з Нею. Не з самого початку, але до кінця. Познайомились ми за місяць до моєї операції. Тоді Аня знала, що я просто хворий на рак і все, але не знала, що нас чекає далі, й через що нам пройдеться пройти», – розповідає хлопець.

Вперше майбутнє подружжя зустрілося 27 травня 2019 року – за 2 дні до виїзду Семена в Київ на операцію.

«Ми класно погуляли, і якось так сталося, що ми почали стосунки. Я цього не очікував, бо хвороба, а хто ж захоче таких відносин? А вже 29-го травня я поїхав в інститут раку для того, щоб мені зробили операцію. Аня кожну секунду дзвонила мені, писала, хвилювалася. Ці вісім днів були найважчими в моєму житті. Але ми пройшли це разом. Коли я приїхав до Луцька, вже розпочалось літо – погода класна, кожен день гуляли, вона мені обробляла рану. Ми бачились щодня», – пригадує Семен.
«Навіщо ти так себе мучиш? Покинь його і знайди собі хлопця без хвороби», – радили усі навколо Ані

Молодий чоловік із сумом розповідає, що те літо 2019-го року було непростим для закоханих, адже, здавалося, усі навколо відмовляли Аню від стосунків із хворим хлопцем.

«Та навіщо він тобі?», «З четвертою стадією не вилікувати», «Нащо ти так себе мучиш? Знайди хлопця без хвороби» – це далеко не все те, що чула від свого оточення молода дівчина. Але Анна знала, що, зустрівши свого Семена одного весняного дня, більше ніколи його не відпустить, і відвоює коханого навіть у смерті.

«Вона щодня приїжджала до мене з іншого кінця міста – невиспана, втомлена, але ж все одно приїжджала, щоб побути зі мною»

«І ось настала моя третя хімія – перша після операції, і перша побачена Анею. Я бачив, як вона плаче, хвилюється за мене під час хімії. Аня щодня приїжджала до мене з іншого кінця міста – невиспана, втомлена, але ж все одно приїжджала, щоб побути зі мною. І ось – у мене чергова комп'ютерна томографія. Ми дуже переживали, але тоді у мене нічого не знайшли. Це була наша перша перемога», – з вдячністю до свого «янгола» розповідає молодик.

Після цього Семен влаштувався на роботу в один із відомих будівельних гіпермакетів у Луцьку.

«Там я знайшов своїх улюблених друзів. Все було добре, і я зробив Ані пропозицію. 18-го квітня, вона сказала «Так!». Але все змінилося через два тижні, коли у мене знову за планом була комп'ютерна томографія – її потрібно було проходити кожні три місяці. Я був впевнений, що зі мною все добре, і я повністю здоровий. Ми планували розписатися 24-го грудня. Але під час томографії у мене знову знайшли отвір в легенях розміром у 3 міліметри. Такі новини – наче грім серед ясного неба. На момент проходження КТ я трошки прихворів – у мене був кашель і горло боліло. Тож лікар сказав мені прийти на повторну діагностику через два місяці. Він сказав, що це може бути помилка комп'ютера і поки що нема чого панікувати», – каже молодий чоловік.

Як і планували раніше, закохані офіційно оформили стосунки 24 грудня 2019 року, після чого поїхали знайомитися до рідних Семена на його малу батьківщину.
«Коли ми повернулися назад до Луцька, у нас вже були заручини і саме весілля. Це було шикарно. Далі що? Розпочалось сімейне життя. Були плани на майбутнє. І ось 5-го лютого 2020 року у мене повторне обстеження. Як рекомендував лікар, ми прийшли, здали аналізи і чекали результатів. Невтішні прогнози підтвердилися – рак повернувся. Але Аня швидко прибрала негативні думки геть, і не дала мені опустити рук. І ось я пройшов уже 5-ту хімію. Вона цілодобово зі мною. Вона – моя опора і підтримка. Незабаром все обов’язково налагодиться і все те, про що ми мріяли, обов’язково збудеться. Я її кохаю просто за те, що вона є!», – з трепетом зізнається хлопець.
«Навіть рак четвертої стадії – не вирок! Тому не опускайте рук. Ніколи. За жодних обставин! Богу під силу все!»

І ось 2 квітня цього року, після чергового блоку хімії, у столичному інституті раку Семена приголомшили дивовижною новиною – метастазів у легенях немає. Усі аналізи ідеальні – тож хлопець абсолютно здоровий. Не повіривши такому щастю, молодий чоловік перевірявся ще раз, і ще раз, але в усіх клініках результат один – пацієнт Семен Цикорський абсолютно здоровий!
«Ура! Тепер я повністю здоровий! Я дякую кожному, хто допомагав мені. Ви найкращі! У Києві мені сказали, що у мене все ідеально чисте, і хімія мені більше не потрібна! Через три місяці знову здаватиму повторні аналізи. Хоч і в Луцьку медики мені говорили, що потрібно буде, згідно із європейськими правилами, пройти ще дві хімії. Я щасливий, що все це закінчилося, і мені більше не треба думати, де знайти гроші, щоб швидше розблокували у соціальних мережах, аби я міг публікувати дописи про допомогу тощо. Я щасливий. Спасибі усім! Як бачите, і рак четвертої стадії – не вирок! Тому не опускайте рук. Ніколи. За жодних обставин. Богу під силу все!», – радить насамкінець Семен усім, хто опинився у складній життєвій ситуації.

Підготувала Вікторія Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 14 Квітня 2020 08:27
Діти, здорв"я вам і кохання
лучанин Показати IP 14 Квітня 2020 12:52
З трепетом і сльозами на очах прочитав статтю.Нехай Господь Бог дає вам міцне здоров"я на довгі щасливі роки.
Дід Георгій Показати IP 14 Квітня 2020 12:53
Бог є на світі, і на все Його воля!!!!!!! А Вам малюки, щиро зичу успіху в житті, Кохання та РОЗУМІННЯ один одного! Життя як довга нива, спокус і проблем буде більш ніж вдосталь, не поведіться!!!! Анна, дівчинка з сталевим стержнем!!!!!!!!!!!
Ксеня Показати IP 15 Квітня 2020 10:08
Слава тобі Господи! Слава тобі за цього спасенного хлопчика! Всіх з наступаючим Великоднем!
Молодці Показати IP 22 Квітня 2020 16:52
Бережіть один одного і нехай береже вас БОГ!
Андрій Показати IP 4 Вересня 2020 00:08
Я також щиро вірю що є кохання до моєї дружини допоможе їй вилікуватися.міцного вам здоров'я та Божої ласки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus