USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Колядували задля перемоги: вчителі волинської громади зібрали для ЗСУ 160 тисяч

17 Січня 2024 07:44
Творчий колектив учителів опорного закладу загальної середньої освіти «Черченський ліцей» Камінь-Каширської ОТГ, що в селищі Черче, долучився до підтримки ЗСУ. Під час різдвяних свят працівники навчального закладу, колядуючи для односельчан, назбирали 160 тисяч гривень для військових.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів соціальний педагог ОЗЗСО «Черченський ліцей» Галина Ребій.

«Творчий колектив учителів щиро дякує всім односельцям, хто гостинно зустрів нас у ці різдвяні святкові дні і приєднався до хорошої справи – збору коштів для придбання дронів нашим захисникам. Вдячні православній церкві села Черче за окрему допомогу у зборі. Ще дякуємо жителям села Підбороччя, які теж з радістю слухали наші колядки і робили внески до скриньки. Окрема вдячність усім, хто отримав наші вітання онлайн і на відстані теж приєднався до збору, – розповіла пані Галина.

Читати ще: У волинській громаді прихожани храму наколядували 113 тисяч для ЗСУ

Завдяки небайдужості та щирості односельчан та всіх небайдужих людей вдалося зібрати 160 тисяч гривень. За ці кошти планують придбати дрони для хлопців з села Черче, які нині боронять Україну від ворога.
Читати ще: У громаді на Волині молодь наколядувала понад 16 тисяч гривень для військових

«Ми всі молодці! І нехай у наших душах поселиться мир і розуміння того, що ми разом зробимо не просто хорошу справу, а врятуємо не одне життя наших захисників. Хай нам усім віддасться сторицею за нашу жертовність», – зазначили учасники колективу.

Читати ще: Маневиччани наколядували пів мільйона на дрони для захисників
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Траволта Показати IP 17 Січня 2024 09:51
Колядували,тобто звіщали «вістку спасіння» за гроші?ну це сильно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus