USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Коли Лукашенко може атакувати Україну

11 Березня 2022 18:17
Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки стало відомо, що після першого раунду переговорів у Москві президент РФ Путін та самопроголошений президент Білорусі Лукашенко зробили по одному дзвінку.

Як зазначили у центрі, не виключено, що вони могли віддати такі розпорядження: Путін — здійснити провокацію, обстріл російськими літаками в районі ДКУ з боку України білоруської території; Лукашенко — готувати вторгнення ЗС РБ в Україну.

За попередніми даними, білоруські війська можуть бути залучені до вторгнення вже 11 березня о 21.00.

Раніше Міністерство оборони України попередило, що російська авіація готується завдати удару по населених пунктах Білорусі біля українського кордону. Літаки, пролетівши над територією України, розбомбили білоруське село. Також авіаудар припав і на Рівненщину.

Водночас, Міноборони Білорусі почало спростовувати повітряні ракетні удари на їх території. Можливо, витік інформації про військові плани Лукашенко поступово змушує його передумати влазити у військову авантюру Путіна.

Як інформує канал «Вертикаль», багато командирів-білорусів проти війни з Україною та зливають інформацію розвідникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 11 Березня 2022 19:25
Не розводьте паніки! У нас воєнний час! Наші військові насторожі. Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus