USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Колишній мер Рубіжного зливає окупантам інформацію про українських активістів

6 Квітня 2022 12:46
Колишній мер Рубіжного Сергій Хортів після того, як перейшов на бік російських окупантів, почав ще й передавати їм інформацію стосовно проукраїнських активістів. Проте плани зрадника вдалося порушити.

Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі каналу «Дом», передає ТСН.

«Ось цей останній випадок з мером Рубіжного. Там зовсім все погано. В тому плані, що мер, крім того, що перейшов на бік окупантів, ще й активно з ними співпрацює у плані виявлення українських активістів. Він їх просто здає», – заявив Гайдай.

За його словами, загарбники хотіли зробити фейкову «картинку, як мер міста передає їм ключі і як їх радо зустрічають», проте плани окупантів вдалося зламати.

Так, Гайдай зробив подання на Президента України Володимира Зеленського, а він, своєю чергою, підписав указ про запровадження військово-цивільної адміністрації у Рубіжному. Тобто колишній мер Хортів «тепер ніхто» і не потрібен навіть окупантам.

Нагадаємо, раніше міський голова Рубіжного Сергій Хортів, відомий у минулому підтримкою сепаратистів, знову переметнувся на бік російських окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus