USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Колишній прес-секретар 14 бригади написав книжку про бійців

13 Лютого 2018 16:30
Колишній прес-секретар 14 окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського Влад Якушев написав книгу про бійців.

Про це Якушев повідомив у Facebook.

«Більше року життя… Знаєте, мені здається, що це був найщасливіший рік у моєму житті. Я робив роботу, яка мені подобалась. Я жив цією роботою. Йшов своєю розповіддю, сторінка за сторінкою, знову переживаючи все, що бачив на війні. Книга не про мене і навіть не про війну, а про людей» - йдеться у дописі.

З його слів, він виконав обіцянку, яку дав побратимам перед звільненням із армії.

«На написання книги пішло більше року. Зосередившись на книжці, я брав рівно стільки роботи, щоб вистачало на харчі, шукаючи інший підробіток лише тоді, коли конвертик із грошима на продукти ставав порожнім», - йдеться в дописі.

«Про їхнє життя, сподівання, переживання, турботи. Про хороше і погане, героїчне і не надто. Про…Та не буду забігати наперед. Ще як мінімум два тижні піде на редактуру та на оформлення. А потім почнеться найголовніше – пошук редакції, яка б погодилась її надрукувати», - йдеться в дописі.

Нагадаємо, колишній начальник прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід» лейтенанта Влад Якушев свого часу віврезонансний щоденник - блог, в якому відверто писав про проблеми в армії. Так, за публікацію у ЗМІ про проблеми з виплатами «бойових» тисяч прес-офіцера 14-ої окремої механізованої бригади Влада Якушева перевели з передової й обмежили у спілкуванні з військовослужбовцями, які стикаються з такими проблемами.

Тоді українських журналістів обурило відсторонення Влада Якушева з передової Мар'їнки Донецької області через його публікації про забезпечення військових у зоні АТО та невиплат їм обіцяних винагород і вони влаштували флеш-моб на його підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кожен Показати IP 13 Лютого 2018 19:50
Заробляє як може ,замполіт напише командир ніколи. Жаль його не було у 51 омбр .там писати можна було томами тільки та правда не влаштує нікого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus