USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Команда «ЗА Майбутнє» презентувала кандидатів у депутати в громадах Любомльщини та Іваничівщини

26 Серпня 2020 10:35
Упродовж трьох днів в окрузі Ігоря Гузя відбулися форуми політичної партії «ЗА Майбутнє» у семи об’єднаних територіальних громадах Любомльського та Іваничівського районів. Під час заходів голови ОТГ звітували про виконану роботу за час своєї каденції, а також розповіли про власні плани та участь на місцевих виборах восени. Представили вони і кандидатів у депутати до рад різних рівнів, які з перспективою дивляться у майбутнє і готові до нових викликів сьогодення.

Народний депутат Ігор Гузь пояснив передумови утворення нової політсили, її роль у загальнодержавних процесах та запевнив усіх присутніх, що його команда «ЗА Майбутнє» всюди йде на перемогу: «ЗА Майбутнє» – нова політична сила. Це дійсно волинська партія, адже п’ятеро народних депутатів, яких рік тому обрали волиняни – Ігор Гузь, Ігор Палиця, Ірина Констанкевич, Степан Івахів, Вячеслав Рубльов, об’єднались, щоб на державному рівні представляти Волинь. Не секрет, що ми п’ятеро нардепів йдемо на місцеві вибори, ведемо за собою команду і очолюємо списки до обласної ради у своїх округах. 59% виборців проголосували за мене торік, тому я буду звертатися до кожного з цих людей, щоб підтримали нашу команду, яка йде на перемогу».

У Рівненській ОТГ парламентар підтримує нинішнього голову Володимира Крижука і сприятиме йому вдруге обійняти цю посаду: «Ми даємо старт виборчій кампанії у громадах і найперше – у Рівненській ОТГ. Вона – одна з найуспішніших, найбагатших ОТГ округу № 19».
У Головненській громаді Микола Демедюк теж знову балотуватиметься на голову. «Дуже втішений, що Микола Васильович дав на це свою згоду. Ми з ним працюємо довгий час і об’їхали разом усі села. Входження Згоранської сільради до Головненської – це розширення перспектив розвитку Головненської громади і на це треба зважати», – запевнив обранець.

Голова Любомльської міської ОТГ Роман Ющук зауважив, що тричі балотувався на міського голову й тричі здобував перемогу. Більше того, щоразу рівень довіри до нього збільшувався. «Шість років нашої співпраці були продуктивними з Романом Васильовичем. У нашій області Роману – рівних немає. Знаю, що в нього одна з наймолодших і найсильніших команд в області», – висловив своє переконання нардеп Ігор Гузь.

Депутат зауважив, що у громад сьогодні намагаються забрати певні повноваження. І тепер завдання парламентарів, у тому числі від команди «ЗА Майбутнє», – не дати їх забрати, а навпаки – додати повноважень. «Ми свого часу дуже правильно закцентували і Вишнівська громада довела всім, що вона існує, має здобутки, перспективу. Тому наше завдання – не проспати ці два місяці, підтримати команду кандидатів від «ЗА Майбутнє» і попрацювати, аби Вишнівська громада була самостійною і мала своє майбутнє з Віктором Сущиком», – наголосив Ігор Гузь.
На Іваничівщині форуми відбулися у Поромівській, Іваничівській та Павлівській ОТГ.

У Поромівській громаді нардеп із нинішнім головою Євгенієм Недищуком, кандидатуру якого він підтримує на посаду голови, представили команду однодумців. «25 років село нікому не було потрібне, реформа об’єднання в громади дала свій позитивний результат і це відчула Поромівська ОТГ. Латали не тільки «дірки», а й те, що нам дісталося, робили багато хороших справ», – розповів Євгеній Недищук і запевнив, що у нього ще багато планів, які він прагне реалізувати за час своєї наступної каденції на посаді голови.

Нинішній голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк повідомив, що не балотуватиметься ще раз на займану посаду і підтримує, як і нардеп, Миколу Пасевича.

«Ще декілька років тому існував стереотип, що молодий – значить недосвідчений, несерйозний. А де ж цей досвід здобувати? З нього ростуть ноги трудової міграції молоді. Настав час стереотип ламати. Довкола – молоді, прогресивні люди, які хочуть працювати, зробити свою громаду кращою, безпечною та комфортною для життя. Як представник молодіжного крила нашої громади, як журналіст місцевого видання, скажу, що ми будемо підтримувати Миколу Пасевича – у нього великий багаж знань, незважаючи на молодий вік. Молодь – рушійна сила, молодь керує світом і молодь за майбутнє», – сказала редакторка районного видання «Колос» Катерина Бонюк.
У Павлівській громаді під час зустрічі з прихильниками політсили, народний депутат Ігор Гузь розповів, що підтримуватиме на місцевих виборах кандидатуру Андрія Сапожника, який вже чотири роки успішно керує в ОТГ.

«Павлівська громада, її голова, – вони підтвердять, що відчули переваги об’єднання. До створення ОТГ грошей вистачало мало на що. Амбулаторія, адміністративний офіс, стадіон – це все на моїх очах будувалося. Тепер головне – не дати згорнути децентралізацію», – пояснив парламентар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus