USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Командир волинської 14 ОМБр йде з посади

27 Серпня 2021 15:24
Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, полковник Сергій Войченко залишає посаду.

Про це 27 серпня повідомила пресслужба бригади.

На плацу Князівської бригади відбувся урочистий ритуал прощання командира 14 ОМБр Сергія Войченка з бойовим прапором військової частини.

Полковник Сергій Войченко прийняв на себе командування бригадою в червні 2018.

«За ці роки разом з нашим командиром ми чимало пережили, ми багато здобули, і... на жаль, втрачали... Пам’ять загиблих на фронті військовослужбовців бригади під час урочистості вшанували хвилиною мовчання», – йдеться у повідомленні.

Капелани бригади отці Ігор та Юрій під час церемонії прощання командира з бойовим прапором поблагословили Сергія Войченка на подальше служіння Батьківщині.
Полковник Сергій Войченко, звертаючись до особового складу бригади, наголосив, що пишається військовим колективом, який очолював.

«Дорогі побратими! ... Ми з вами разом пройшли складний трирічний фронтовий шлях, ми гартувалися в боях, ми впевнено долали виклики війни, і професійно, з мужністю і честю виконували всі завдання, які перед нами були поставлені. Ми започатковували традиції і завойовували авторитет. Я щиро дякую кожному з вас за роки спільної служби, які в моєму житті будуть незабутніми!», – звернувся командир з прощальними словами до військовослужбовців.

До слова, саме під командуванням Сергія Войченка 14 окрема механізована бригада найменували іменем князя Романа Великого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 27 Серпня 2021 20:28
До чого там ті капелани? Як "весільні генерали".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus