USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Комісія з моралі хоче обмежити доступ до еротики в інтернеті

7 Квітня 2010 09:31
Нацкомісія з моралі має намір зобов'язати інтернет-провайдерів обмежувати доступ до сайтів або їх частин, які комісія визначить як еротичні.

Про це йдеться в проекті змін до закону «Про захист суспільної моралі», - повідомляє «УП» з посиланням на Українські новини.

«Оператори і провайдери телекомунікацій зобов'язані вживати невідкладні (протягом доби) заходи для обмеження вільного доступу до електронних інформресурсів (їх частин), які комісія визначить еротичними», - йдеться в проекті.

Комісія також має намір зобов'язати провайдерів за наявності рішення суду обмежувати доступ абонентів до ресурсів, через які здійснюється поширення інформації, що завдає шкоди суспільній моралі, у тому числі дитячої порнографії.

Законопроектом також пропонується зобов'язати провайдерів за запитом правоохоронних органів або за запитом суду надавати інформацію, за допомогою якої можна встановити тип послуги, яку надає провайдер, та особу її користувача.

Комісія також ініціює створення єдиної спеціалізованої інформаційно-телекомунікаційної системи даних щодо стану суспільної моралі, до якої буде вноситися інформація про продукцію і видовища еротичного або сексуального характеру і яка має фінансуватися з держбюджету.

Окрім того, комісія з моралі вимагає заборонити показ по телебаченню насильства та тіл померлих у денний час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Volynyanyn Показати IP 7 Квітня 2010 13:40
Да здраствует совок!)) Еротика і порнографія це зовсім різні речі. Тепер за запитом абосютно всіх інтернет-користувачів можна перевіряти. А критерії до інтернет-ресурсів по якими буде визначатися їх еротичність вони скажуть? Чи вони будуть під грифом "Цілком таємно"? Скоро придумають такий законопроект щоб тільки одну музику слухали і в одному одягу ходили, так дешевше для держави.))) І куди котиться ця країна?
Борис Показати IP 21 Червня 2010 21:47
Щодо інтернету і вцілому в житті суспільство має виховувати молоде покоління як робити правильний вибір і не спокушуватись на тлінне свідомо. А телебачення має повністю обмежити рекламу тютюну і спиртного(пива). Вбивство та інші негативні речі можуть бути присутні як факт плюс морально-етичні шляхи виходу з цієї негативної ситуації у фільмах, новинах, рекламі та різних шоу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus