USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Контрабандисти намагались вивезти з України понад 110 кг бурштину

21 Серпня 2020 09:53
В автобусі, що прямував в Угорщину, прикордонники виявили понад 110 кг «сонячного каміння».

20 серпня у пункті пропуску «Тиса», прикордонники Чопського загону припинили спробу незаконного вивезення з України значної партії бурштину. Про це повідомляє державна прикордонна служба України.

Під час огляду автобуса марки «Vanhool» української реєстрації, що здійснював нерегулярні перевезення в Угорщину, прикордонний наряд помітив тайник. У конструктивних порожнинах над лівим переднім колесом був облаштований сховок, у якому було 15 мішків з камінням бурштину різних фракцій. Загальна вага виявленого – близько 111 кг.

Наразі триває огляд та встановлення точної ваги бурштину. За даним фактом до ГУНП у Закарпатській області направлене повідомлення за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 240-1 ККУ "Порушення правил охорони або використання надр".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus