USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян отримав 10 років за кокаїн

10 Лютого 2014 12:11
У відділі нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури області підтримали державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо волинянина, який намагався провезти з Республіки Польща в Україну 2,5 кілограма канабісу та понад 2 кілограмів кокаїну. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Наркотичні засоби під час митного контролю були виявлені службовими особами Ягодинської митниці Міністерства доходів і зборів України.

Любомльський районний суд визнав зловмисника винним у контрабанді з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 305, частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Згідно з вироком суду конфісковано наркотичні засоби, а також майно обвинуваченого на суму понад 400 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СПРАВЕДЛИВІСТЬ Показати IP 10 Лютого 2014 14:35
Думаю , що це ще мало ! Таким треба давати як мін.25 років , щоб іншим навіть і в голову не лізла така ідею щодо збагачення на загублених душах (наркоманів) і горе для батьків за свою кровинушку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus