USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Королева ночі», Джамала та «Вар'яти»: насичена осінь у Луцьку від Tikhonov Аgency

10 Липня 2019 14:17
Івент-агенція Tikhonov Аgency обіцяє лучанам насичену осінь. Містян чекають концерти цікаві і дорослим, і дітям.

29 вересня – Оля Полякова презентує нове гранд-шоу «Королева Ночі»

У 2018 році гранд-шоу Олі Полякової «Королева ночі» в Києві мало приголомшливий успіх у публіки: аншлаг у Палаці спорту, дві телевізійних трансляції на каналі 1 + 1 з часткою рейтингу вище середнього, понад 20 мільйонів людей, прикутих до телеекранів, і рекордні цифри за результатами пошуку в кожного концертного номеру в You Tube. Але навіть такі показники не змогли вгамувати інтерес до грандіозного перфомансу і нового однойменного альбому поп-діви, який був представлений в рамках шоу.

29 вересня Оля Полякова приїде у Луцьк, щоб представити концептуально нове високотехнологічне шоу «Королева ночі». Співачка обіцяє ще більше хітів і неймовірних постановок, несподіваних режисерських рішень і незабутніх образів, ще більше гумору та гарного настрою.

Детальніше про подію тут.

Придбати квитки.


14 жовтня – Сергій Притула та гумор-шоу «Вар’яти»

Сергій Притула та гумор-шоу «Вар’яти» з новою програмою повертаються до Луцька і представлять її у День захисника України. Кожен їхній приїзд до нашого міста – стає подією номер один на декілька днів, а жарти «йдуть у народ». Не пропускайте концерт, який подарує вам море сіху та позитивних емоцій, - закликають організатори.

Детальніше тут.

Квитки :

lutsk.karabas.com

kasa.in.ua
11 листопада – Хор ім. Г. Верьовки

Всі концерти колективу у Луцьку завжди проходять аншлагово, а квитки закінчуються задовго до самої події. Цього разу хор представить у нашому місті оновлену програму, яка створена до його 75-річчя.

Квитки:

lutsk.karabas.com

kasa.in.ua
22 листопада – Джамала



Артистка представить програму «10», до котрої увійдуть, як нові композиції та і найвідоміші хіти переможниці Євробачення, за всі 10 років її творчості.

lutsk.karabas.com

kasa.in.ua
27 листопада – Ляльки #LOLSHOW у Луцьку

Вперше в Україні прем’єра сімейного музичного шоу за участю ляльок LOL, яких люблять у всьому світі! Ексклюзивні костюми і декорації. Оригінальні танцювальні номери. Пізнавальний сюжет. Інтерактивний характер шоу зачарує навіть дорослих глядачів.

Шоу покаже дітям, що таке справедливість, чесність і сміливість. Як любити, берегти і шанувати те, що нас оточує. А батькам нагадаємо про чарівну країну під назвою дитинство.

Для найслухняніших діток, після закінчення шоу, буде можливість сфотографуватися з героями.

Детальніше про подію тут.

Квитки :

lutsk.karabas.com

kasa.in.ua


Дізнатися про деталі завжди можна за телефонами агенції :

+380 66 555 79 86

+380 97 376 85 93
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus