USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Королевську під вигуки «Ганьба» вигнали з Львівської ОДА. Відео

27 Лютого 2020 15:16
Народну депутатку ОПЗЖ Наталію Королевську 27 лютого під крики «Ганьба» вигнали з Львівської обласної держадміністрації. Відома своїми пропутінськими поглядами політикиня відмовилась називати Росію агресором.

Інцидент з Королевською трапився під час виїзного засідання комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у Львові. Ним керувала нардепка від «Слуги народу» Галина Третьякова, пише 24 канал.

На засідання також прийшли кілька активістів та ветеранів війни на Донбасі. На початку наради вони запитали Королевську, чи є Росія агресором. Проте депутатка Медведчука відмовилась відповідати на питання.

Однак Королевська таки визнала, що Крим, Донецьк та Луганськ – це Україна. Зауважимо, говорила проросійська політикиня українською мовою. Згодом вона взагалі відмовилась комунікувати з активістами, бо вони нібито «говорять на підвищених тонах».

Після цього активісти почали вимагати, щоб парламентарка покинула засідання і почали скандувати «Ганьба», «Геть зі Львова!», «Чемодан, вокзал, Росія». Відповідне відео скандалу опублікував волонтер Ігор Стефанюк у фейсбуці.
У підсумку засідання у Львівській ОДА було зірвано. Королевська покинула виїзне засідання комітету і виходила з будівлі під гучні вигуки «Ганьба!».

Чим скандальна Наталія Королевська?

Народна депутатка «Опозиційної платформи – За життя», має чітку проросійську позицію. До Верховної Ради Королевська проходила тричі. Вперше обралася в 2006 році за списками Блоку Юлії Тимошенко, але потім її виключили з фракції. У 2014 році стала нардепом за списками «Опоблоку», а в 2019 – за списками ОПЗЖ. Була міністеркою соціальної політики в уряді Азарова.

Королевську підозрювали у корупції та фінансуванні тероризму на окупованих територіях. Але доказів щодо останнього СБУ не знайшла.

У 2013 році у ЗМІ розгорівся скандал, що Королевська не отримувала вищої освіти та підробила усі свої дипломи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петро Показати IP 27 Лютого 2020 15:56
Дикуни
Дідо до Петро Показати IP 27 Лютого 2020 16:28
Мак*ки з однією точкою зору
777 Показати IP 27 Лютого 2020 16:22
Раг*ли хуторянские во всей красе...
1 Показати IP 27 Лютого 2020 16:27
Хто їх взагалі допустив на ту конференцію? Розказують, про цивілізовану європейську країну, але цивілізацією тут і не пахне. Влада натовпу.
Валерій Показати IP 27 Лютого 2020 17:13
Більше нічого й не вміють,як нападати стадом на одну жертву.....
Григорій Показати IP 27 Лютого 2020 17:20
Львівську *цивілізацію* вже бачили в особі лікарів, які гімн співали в лікарні у Винниках, коли взнали, що людей з Китаю не до них везуть. Що ще казати?.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus