USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Королівський», «Едам», «Гауда»: водій автобусу «Варшава-Луцьк» намагався провезти через кордон майже тонну сирів

13 Вересня 2019 09:44
Волинські митники у пункті пропуску Ягодин припинили спробу неоподаткованого ввезення на територію України майже 850 кг твердих сирів польського виробництва. «Королівський», «Едам», «Гауда» та інші популярні у масовому споживанні харчові продукти вартістю понад 126 тис грн намагався сховати водій рейсового автобуса «Варшава-Луцьк», інформує Волинська митниця ДФС.

Для свого контрабандного бізнесу над усіма колесами автобуса марки Renault він заздалегідь виготовив замкнені ємності із металевих матеріалів, які використовують у побуті. Саме ці ємності, які вдалося виявити за допомогою скануючої системи РАПІСКАН, стали сховком для нелегальної партії сирів.

За приховування товару від митного контролю з облаштуванням тайника чоловіка покарають згідно зі ст. 483 Митного Кодексу України. Це означає вилучення партії сиру і штраф у розмірі 100 відсотків його вартості.

До того ж, конфіскації підлягає автобус перевізника, вилучений на склад митниці до рішення суду і оцінений експертами у 341 тис грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 13 Вересня 2019 14:37
Позбавити ліцензії за нього 27 людей 5 годин стояли в терміналі .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus