USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Корпус луцького вишу реконструюють під платформу цифрового розвитку

22 Січня 2022 18:36
Луцький національний технічний університет оголосив тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації на об’єкт «Реконструкція навчально-лабораторного корпусу № 2 з пристосуванням у платформу цифрового розвитку DIGITAL INNOVATION SPACE (DISpace)». Ідеться про корпус, що на вулиці Потебні, 56 у Луцьку.

Відкриті торги тривають на сайті державних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 26 січня, коли й розпочнеться аукціон. Очікувана вартість виготовлення проєкту реконструкції становить 600 тисяч гривень.

Відповідно до тендерної документації, реконструкцію планують здійснити в одну чергу за кошти державного бюджету. Загальна площа об’єкта реконструкції складає 5017,8 квадратних метра, із яких площа забудови – 2898,3 квадратних метра.

Проєкт має передбачати надбудову над частиною будівлі. Робочий проєкт мають виконати на підставі обстеження та оцінки технічного стану будівельних конструкцій.

Проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію навчально-лабораторного корпусу № 2 ЛНТУ з пристосуванням у платформу цифрового розвитку DIGITAL INNOVATION SPACE (DISpace) мають виготовити до 15 квітня 2022 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Нагадаємо, в Луцьку на базі корпусу «Меридіан» Луцького національного технічного університету планують створити інноваційний простір SMART Volyn Hub. Занедбану будівлю планують реконструювати так, щоб у ній розмістилися два коворкінги, івент-хол, майстерня робототехніки, дві майстерні дизайну, майстерня бізнесу, дві кібер-ІТ-зони, великий конференц-зал на 420 місць.

Вартість реконструкції корпусу вишу на вулиці Даньшина, 10 для створення SMART Volyn Hub оцінили у понад 70 мільйонів гривень.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Луцькому національному технічному університеті нещодавно відкрили модернізований спортивний комплекс із басейном, на реконструкцію якого витратили більш ніж 20 мільйонів гривень. На відкриття завітав, зокрема, міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 22 Січня 2022 20:33
Знов виграє та сама кантора, що попередні 2 тендери
Німкеня до Микола Показати IP 22 Січня 2022 22:31
Микола не факт. Зверніться до Татьяна Сібільвої . Можливо і тендер не буде потрібний, вона там чорний кардинал, при всіх ректорах
Німкеня Показати IP 22 Січня 2022 22:29
Дуже гарна ідея. Колись там були величезні лабораторії машинобудування з великою кількістю обладнання (верстати та інше) , а потім два куми Савчук і Редько здали все на металобрухт по 2 грн за кг, включаючи унікальний верстат з ЧПУ та багатоопераційний верстати. Тільки побільше ставте обладнання , що б тим діячам було що здавати на металобрухт.
Хай так ? Показати IP 23 Січня 2022 10:33
А шо то на Волині якась гуцульська архітектура ? У нас є свої характерні традиційні особливості !
Справедливий Показати IP 24 Січня 2022 11:51
За звичай так пишуть люди які самі нічого робити не хочуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus