USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Ковель отримає 700 тисяч гривень на облаштування інклюзивного простору молодіжного центру

18 Квітня 2024 21:01
700 тисяч гривень від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) отримає Ковель безповоротної фінансової підтримки цільової соціальної програми «Молодь Ковельської громади». Ці кошти спрямують на ремонт, облаштування інклюзивного простору молодіжного центру, закупівлю необхідної техніки і обладнання для нього.

Підтримка цільової соціальної програми для молоді Ковельської громади стала можлива завдяки участі Молодіжної ради при Ковельському міському голові у проєкті «Програма підтримки молодіжжних рад» реалізованою ГО «Молодіжна платформа».

Заклад планують розташувати у приміщенні стадіону «Верес», яке знаходиться на першому поверсі, має зручний вхід, який не потребує пандуса, повідомляє Ковельська міська рада.

Учора міський голова Ігор Чайка підписав Меморандум, що стосується реалізації проєкту у рамках Програми "Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у 7-ми західних областях".
Її фінансує Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та реалізує ГО «Ініціативний центр активності та розвитку громадського почину «Єднання» (ICAP Єднання).

Читати ще: Домедична допомога і поводження зі зброєю: понад 4000 людей пройшли вишколи від Луцького молодіжного центру

Підписання проходило онлайн. «У заході взяли участь заступник міського голови Наталія Маленицька, начальник управління культури, молоді, спорту та туризму Андрій Мигуля, виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус, координатор молодіжних програм ЮНІСЕФ Євген Кузнєцов, заступник виконавчого директора ГО «Молодіжна платформа» Дем’ян Петрик та координаторка з розвитку партнерств ІСАР Єднання Ірина Бєляєва»
"Переконаний, що завдяки цьому проєкту ми отримаємо якісні зміни, які підуть на користь громаді. Саме в умовах обмеженого фінансування проєктна діяльність є для нас пріоритетною. Спасибі за довіру ЮНІСЕФ, сподіваємось на продуктивну співпрацю", – зауважив Ігор Чайка.
Читати ще: У Нововолинську за грантові кошти відкрили молодіжний центр

Проєкт планують реалізувати у цьому році. Передбачається, що молодіжний центр відповідатиме стандартам доступності та інклюзії, що важливо для залучення молоді з інвалідністю до активного громадського життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus