USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Кожному депутату облради виділили 100 тисяч гривень для допомоги волинянам

20 Грудня 2018 16:24
По 100 тисяч гривень на надання матеріальної допомоги волинянам, які опинилися в складних обставинах, розподілять для кожного депутата облради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 22 сесії Волинської облради 20 грудня.

Депутати підтримали проект регіональної цільової програми соціального захисту населення на 2019 -2022 роки.

Як повідомила директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод, основними завданнями програми є надання матеріальної допомоги.

Так, йдеться про 100 тисяч гривень, які виділятимуться кожному депутату на надання матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, за їхніми зверненнями. Другим завданням програми є надання матеріальної допомоги бійцям АТО, особам з інвалідністю 1-2 групи та родинам загиблих, третім завданням – надання виплат ветеранам ОУН-УПА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus