USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Крадіжка» буса в Луцьку: власник напився і забув, що віддав ключі другу

4 Вересня 2018 17:40
«На вулиці Винниченка скоєно незаконне заволодіння мікроавтобусом», - таке повідомлення отримали екіпажі патрульних в ніч на 4 вересня.

Одразу по місту було введено план-перехват, коли всі виїзди з міста перекриваються поліцейськими, повідомляють на своїй сторінці у Фейсбук волинські патрульні.

Через кілька годин правоохоронці встановили, що транспортний засіб насправді ніхто не крав. Водій передав ключі своєму знайомому і забув про це, очевидно, перебуваючи в стані сп’яніння.

Патрульні розшукали заявникаі та оформили на нього постанову за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик поліції), штраф за це – від 51 до 119 гривень.

Нагадаємо, що сьогодні вранці у мережах з'явилось повідомлення про викрадення MercedesVito з польськими номерними знаками LCH 17770.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ввв Показати IP 4 Вересня 2018 22:56
Треба було фіскалів попросити перевірити на законність перебування на території України. чи білорус викликав поліцію бо він заїхав?
Сябро Показати IP 4 Вересня 2018 23:35
так і было я забыўся дзе пакінуў аўтамабіль так шмат пілі з сябрамі самагонкі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus