USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Кричав «шухер!»: як лучанин власноруч затримав квартирного злодія. Відео

24 Грудня 2020 16:20
Мешканець луцької багатоповерхівки власноруч затримав ймовірного квартирного злодія. При собі в чоловіка були відмички для замків.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

В одному з будинків на вулиці Іващенка, що у Луцьку, нещодавно обікрали 7 квартир. Після візиту злодіїв місцеві вирішили створити так звану сусідську варту, аби не допустити таких ситуацій.

23 грудня пан Микола вийшов з квартири та помітив чоловіка, який гуляв під’їздом. На запитання, що він тут робить чоловік відповів, що гріється. На запитання, хто його пустив у під’їзд, чоловік штовхнув місцевого мешканця і почав втікати.

Чоловік наздогнав втікача, затримав і викликав поліцію. При огляді поліція знайшла в чоловіка відмички та записані номери квартир будинку.

Ймовірний злодій почав кричати на весь двір «шухер!», намагався комусь зателефонувати.

Подробиці – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Пихто Показати IP 24 Грудня 2020 16:32
Він кричав Шофееер! Дімооон!
лінивець Показати IP 24 Грудня 2020 19:36
Дімооооон ))))) десь в лісі тепер стоїть бмв-750 може навіть на бляхах ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus